На Закарпатті зафіксували 165 самогубств у 2020 році

26
6

Про це повідомляють у МВС України.

У Харківській області наклали на себе руки 597 людей, в Одеській — 523, у Запорізькій — 500, у Київській — 461, в Донецькій — 450. Згідно з інформацією Міністерства внутрішніх справ, у східних регіонах країни сталося більше самогубств, ніж у західних.

Наприклад, у Львівській області скоїли суїцид 272 особи, в Івано-Франківській — 190, у Закарпатській — 165, у Чернівецькій — 111.

Фахівці говорять, що найголовнішою проблемою стає - депресія.

Депресія — термін, що використовується для позначення настрою, симптому, та синдромів афективних розладів. Перебіг депресії пов'язаний з низьким рівнем серотоніну в мозку людини. Депресію лікують медикаментозними та психологічними методами. Серед медикаментів найчастіше використовують антидепресанти. Серед психологічних методів застосовують психотерапію.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

1
1

40-50 років потому при кривавому тоталітарному режимі самогубств було у 10 разів менше. Почитайте статистику, але не майдануту.

ІП
Іван Пальо

18:04 Не дав ти бог розуму, ой не дав. Багаті країни усе були багаті? Они тоже колись були бідними. Сиди дома тумане і не ходи на вибори. 13:32 Бог тя палицьов ще піб"є за такі слова, увидиш. 14:50 Заткай писок старий гнуй! Подивися статистику самогубств у розвинених країнах. Там ще більше.

NR
N R G

Україна нIколи не буде сильною державою. НIколи! ХворI I бIднI не можуть побудувати сильну країну. Це уже перевIрено часом. А у цьому концлагерI 96 вiдсоткiв бiдних i 58 вiдсоткiв iз них хворi. Це не жарт, це статистика. На жаль.

О
О

А тяжело было посчитать не число,а процент на численность населения,а то в селе 100 чел.живет,и там умерло 20 чел.,а в городе 100000 чел.,и там не стало 200,дружите с разумом и думайте,что и как пишите,какой с ваших статейок,люди вывод сделают,не можете нормально писать,думать-идите в 3 класс,не позорьте себя и своих хозяев

Д
дідо

дякуємо майдаунам у вишиванках за переворот і скотське існування, слава цурошам, цурошам слава

П
правда

В будь-якому концтаборі суіциди є цілком нормальним та природнім явищем.

Читайте також