На Закарпатті зафіксували землетрус магнітудою 2,9 бали

8
7

Вчора, 23 січня Головним центром спеціального контролю було зареєстровано на Закарпатті землетрус.

Відчути землетрус могли близько 23:03 години мешканці Виноградівського району, адже саме тут він відбувся на глибині 6 кілометрів. Згідно даними оприлюдненими центром, його координати такі: 48,30 пн.ш.; 23,11 сх.д.

Що стосується землетрусу, він був ледь помітний, адже його магнітуда за шкалою Ріхрета склала 2,9 бали. Хоча, деякі мешканці району дійсно помітили вібрацію.

Також радимо почитати: Трохи історії: Згадаємо, як і коли на Закарпатті були землетруси



Коментарі

НК
Нога кремля

То э руканог кремля, вчорам позиравім по ictv...

R
Romario

Дурні ,то я пернув зи злости на Україну.

Т
Троцкій

Атомний гриб у небі всі бачили?

СВ
Сивлюш Варош

Для " знатока " . Епіцентр був на південь від Виноградова , район села Фанчікова ( південний - захід ) якщо точніше . І вібріруюча хвиля прийшла саме звідти , вібрація закінчилася ударом - поштовхом .

О
Олександр

Знатоки) Епіцентр був на глибині у 6км там де він вказаний але сув плит міг піти в іншому напрямку. Землетрус це не тихе явище, десь до 2,6 балів можна і не почути, а ось у 6-ть балів можна почути конкретний грохот. У 10 балів спокійно лежати не зможете, а звук такий буде неначе бомба лупнула десь близько. Цікаво те що ми у зоні Вранча але багато хто не знає що таке землетрус... та багато хто не знає що робити коли почався землетрус.

СВ
Сивлюш Варош

Айно ,айно " ледь помітний " .А нич шо вс і чули ?! Тай фестешно потрясло , и під кониць з ударило . Тай епіцентр ни там бов ,де на карті указано , а на південь Виноградова .

Ю
Юра

Ага, а ще чули вибух...... Землетрус ну ну

Читайте також