На Закарпатті закликають владу пам'ятати про Небесну Сотню та Майдан (ФОТО)

18
8

Борди на основі картини ужгородського художника Василя Яковича Павліщука "Герої Майдану" з'явилися у четвер-п'ятницю по всій області.

Зокрема, звернення до влади були зафіксовані на трасах Київ - Чоп та Мукачево - Рогатин, а також у містах - Мукачево, Іршава, Хуст, Виноградів.

Нагадаємо, що сьогодні, 21 листопада по всій країні вшановують героїв Майдану та Небесну Сотню - усіх тих, хто вбрав участь та загинув під час буремних подій Євромайдану осені 2013 року - зими-весни 2014.

Мукачево.net

Коментарі

ДЧ
Для чого однакові фото? Тренируемся?

Для чого фото однакові у новинах? Це буває дуже часто!!! Впавляємося у вмінні фотографувати???

ДЩ
До що робити

Ви мені вибачте , але я відав свою дитину своїй(!!!) першій вчительці і ні разу про це не пожалкував, а хто зараз вчиться на педагогів?

Z
Zoltan

За последние 9-10 месяцев на востоке погибло не меньше 15 тысяч военных с обеих сторон и мирных жителей. Их память кто будет "шануванты" ?

ПН
Пам"ятники небесній сотні-новий фетиш українців?

Замість Леніна?

9 місяців при владі - результат де...

9 місяців при владі - результат де...

ЩР
що робити?

Не знаю, чи правда, що 40% учительсва Закарпаття - люди пенсійного віку.Про яку сучасну інноваційну освіту може йти мова, якщо, наприклад, вчителю математики у Арда..ві - 78 років.З одного боку - пора і честь мати, з іншого - як можна сьогодні прожити на пенсію 1000-1500 грн.(така зарплата і у працевлаштованих).Компослуги, їжа, ліки...За межею бідності - це злидні! Де статдані про кількість таких людей,наприклад, на Закарпатті. Усвідомте, чи можна за ці гроші жити? Чи достойні ці люди у цій державі, якій, власне, віддають життя, тільки виживати? Поставте себе на їх місце, ну як? Їх думки?

ВЗ
ВЖЕ ЗАБУЛИ. СПРАВУ ЗРОБЛЕНО, ДІЛИМО КРІСЛА

Я ВСЕ СКАЗАЛ

У
Ужгородець

Молодці закарпатці, що нагадують владі, хто є владою.

Читайте також