На Закарпатті залишаються підтопленими будинки та сільгоспугіддя

16
0

Станом на 21:00 4 червня в Закарпатській області залишаються підтопленими 33 житлові будинки 2010 дворогосподарств, 1189 підвальних приміщень, 1003 колодязі та 3500 га сільськогосподарських угідь.

З цього приводу під головуванням першого заступника міністра МНС Володимира Антонця та першого заступника голови облдержадміністрації Івана Бушка у с. Ракошино Мукачівського району, за участі представників служб життєзабезпечення, проведено робочу нараду з ліквідації наслідків швидкоплинного паводку на території Закарпаття. Про ситуацію, яка склалася в області доповіли: начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Сергій Карпеченко, начальник ГУ МНС в Закарпатській області Мирослав Щербей, начальник Закарпатсського облводгоспу Володимир Чіпак, головний санітарний лікар Закарпатської області Віра Чиж та сільський голова Ракошина. За результатами наради визначили ряд першочергових заходів щодо зниження наслідків паводку.

До ліквідації підтоплень залучено 729 чоловік та 162 одиниці техніки від служб життєзабезпечення, в тому числі від ГУ МНС 173 чол. особового складу та 43 одиниці техніки. Комісійне обстеження підтоплених дворогосподарств та сільгоспугідь триває.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також