На Закарпатті запрацює безоплатний Освітній канал для підготовки випускників до НМТ

10
0

12 лютого на Закарпатті запрацює безоплатний Освітній канал для підготовки одинадцятикласників до НМТ.

Як повідомили в Закарпатській ОВА, онлайн-заняття щотижня проводитимуть з трьох навчальних предметів – історії, математики й української мови.

Зання проводитимуть викладачі Ужгородського національного університету кожного понеділка, вівторка та середи з 15:30 до 16:50.
Розклад, посилання та коди для приєднання до занять на Освітньому каналі (платформа ZOOM) шукайте за покликанням https://is.gd/bRtxPa.

«Головна мета роботи освітнього каналу впродовж уже трьох років полягає в тому, щоб дати можливість нашим учням заповнити вимушені прогалини в навчанні та якнайкраще підготуватися до тестування», — наголосила директорка департаменту освіти і науки Закарпатської ОВА Мар’яна Марусинець..

За її словами, цього року в Закарпатській області національний мультипредметний тест складатимуть понад 9 700 учнів, майже 170 з них – з-поміж вимушених переселенців. Однак приєднуватися до онлайн-занять запрошують не тільки одинадцятикласників, а й учнів 10-х класів.

«Досвідчені викладачі, які вже працювали з тогорічними випускниками, знають усі особливості й моменти, на які варто звертати увагу школярів у процесі підготовки. Ми сподіваємося, що наші учні покажуть гарні результати тестування, а кількість двохсотбальників зросте», – Мар’яна Марусинець.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також