На Закарпатті зареєстровано 4 провадження щодо ДТП за участі міліціонерів

4
0

Менш ніж за рік в Україні сталося щонайменше 200 ДТП за участі співробітників органів внутрішніх справ. Таку інформацію надала Генеральна прокуратура України у відповідь на журналістський запит кореспондента УНН.

Дані отримані за інформацією прокуратур областей за відомостями, що містяться у Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

У період з 20 листопада 2012 року (вступ в дію нового Кримінального процесуального кодексу) по 13 липня 2013 року в ЄРДР було зареєстровано 200 кримінальних проваджень щодо ДТП за участі співробітників органів внутрішніх справ.

Найбільша кількість таких проваджень зареєстрована у прокуратурі Донецької області – 32 (за вказаний період). Далі йдуть Дніпропетровська область – 17, АР Крим – 14, Львівська та Полтавська області - по 13, Луганська область – 11, Сумська область – 10, та по 8 проваджень у Київській, Одеській, Харківській та Хмельницькій областях.

7 проваджень зареєстровано у Запорізькій області, по 6 - у Вінницькій, Івано-Франківській та Миколаївській областях, 5 - у Житомирській області, по 4 провадження зареєстровано у Черкаській, Чернігівській та Закарпатській областях, по 3 - у Волинській та Рівненській областях та у місті Києві. При цьому всього два ДТП за участі міліціонерів було зареєстровано у Тернопільській області, а у Чернівецькій області всього одне.

Крім того, жодного ДТП за участі міліціонерів не виявлено у Кіровоградській області та місті Севастополі. Однак ці дані можуть бути неповними.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також