На Закарпатті зареєстрували вже 37 випадків штаму "Дельта"

13
6

Закарпатці, в яких підтвердили коронавірус штаму "Дельта" — віком від 40 до 60 років.

На Закарпатті станом на 9 серпня офіційно підтвердили 37 випадків штаму "Дельта". Про це журналістам "Суспільне Закарпаття" повідомила в. о. директора Центру контролю та профілактики хвороб Галини Сітник.

Медики фіксують зараження штамом "Дельта" вже в межах області.

"Ці люди в багатьох випадках уже одужали, але варте уваги те, що з цих усіх випадків лише одна людина була вакцинована першою дозою. Тільки у половини випадків є факт подорожей, тобто люди прибули з Росії, Великої Британії. Тобто ми говоримо від завезених випадків уже йде поширення серед населення області.", — розповіла Галина Сітник.

За словами Галини Сітник, впродовж останніх двох тижнів статистика захворювання на коронавірус майже однакова. За її словами, Закарпаття наразі відповідає критеріям зеленої зони.

Нагадаємо, нещодавно МОЗ заявило, що Закарпаття в зоні ризику значного поширення COVID-19.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

А
Андрій

а то правда, що кіть вакцинований, то я можу зайти у обласну лікарню і напитися слини від ковідного? І не заражуся? Кіть ньи, то то недобра вакцина. І най кажуть, що тільки 0,01% з госпіталізованих то вакциновані - то брехня - я маю точну інформацію із усіх коргазів світу і мій досвід у 125 років вірусолога кажуть, то брехня. А ко більше хоче заробити - виробники вакцин, чи крематорщики з гробокопателями? От щи вапрос!

А
Андрій

Ще недавно казали шо немають можливості визначити, закордон тре було везти проби, а тепер вже експерти, і лиш один вакцинований, брехачі чортові! Задовбали пхати свої вакцини. Роскажіть скіль ки вакцинованих хворих в Ізраїлі і Британії!

С
Справедливий

Питання номер три . Коли натовчуть мою пудкопчену алкопику і відправлять за Урал , щоб не розносив гукановірус ?

С
Справедливий

Питання номер один . Кому це вигідно ? Констатація . В Біблії є місця про серебролюбство. Питання носер два . Хто має мету збагатитися на вакцинаціях і хто немає бажання втрачати вкладені мегакошти у ці вакцини (термін зберігання і т.д.).?

Г
Гукан

Починаеться накручування Лоховiруса ! З осени знову почнуть вводити лохдауни, бандимiю i т.д . Овечок треба «стригти « цiлодобово -капiталizмуз !

У
Удивительно

вирусологов на Закарпатье нет, а вирус есть.

Читайте також