На Закарпатті затримали 4 чоловіків, які затягли у машину жінку, привезли додому та зґвалтували (ФОТО)

4
56

Повідомлення від потерпілої надійшло поліції сьогодні зранку, близько 06:00 години.

У прес-службі патрульної поліції Закарпаття додають, жінка крізь сльози розповіла, що годину тому її зґвалтувало кілька чоловіків.

За її словами 4 чоловіків іншої національності силою затягли її у машину, привезли у свій будинок та зґвалтували. Для жінки було викликано швидку допомогу.

Поліцейські прибули на вказаний будинок, та знайшли там 4-х чоловіків на яких вказала жінка. Під час огляду будинку у ньому виявили розірваний одяг жінки.

Патрульні затримали усіх підозрюваних, забезпечили охорону місця події і викликали слідчих.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Z
Zoltan

Давайте білш серйезно, без образів. Ці клопци з грошима. Вот якщо були би офіційни куплераї, вони би пішли туді, заплатили би і вперед. І ім домбре, бо легше стане, і жінці добре, бо має заробіток, і державі добре бо має прибуток від куплерая. В Голандї - і не лише там - давно вже так.

Z
Zoltan

"4 чоловіків іншої національності" Скажить будь ласко, що це за національність? Ну є українец, є араб, є угорец, є німец. Виходить і є інший :) :) :)

ДВ
До всіх

Почекаємо , як такі ж виблюдки зроблять таке саме з дітьми суддів , прокурорів .... Тоді і результати роботи будуть швидкі , безапеляційно жорсткі !

W
Wulf

Такі статті бажано друкувати коли вже є більш-менш конкретна інформація. Бо більшість реагує на такі повідомлення керуючись простими людськими емоціями. І окрім ненависті, злості і т.д. нічого іншого не висловлюється. Це природньо, бо по інакшому такі новини не сприймаються. А як воно там було все насправді (об'єктивно), того ми не знаємо. Почекаймо більш детальної інформації (якщо вона звістно буде!)

К
Костя

На довічне посадити чорноту нечість

М
Майдаун

Йой-йой,почитавім коментарі та прям тут опришки,термінатори....Поцоші ви с...ні,нич не зробите.Бо два-три даги будуть гвалтувати,бити по серед білого дня,а всі наші «херої» будуть, як шакали прятатися!Ви лем знаєте на безневинних і стаєю! Я иппен такий! Я хоть не брешу другим і не самообманююся.

Д
Да

Якщо їх не посадять довічно, Смоланку під трибунал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!!??!!!

І
іван

Я просто невірю що в цій країні вони понесуть гідну відповідальність, уже один вбив дитину у нижньому солотвині. Нічого не буде капуста все рішає... У нашій країні корупція достигла таких вершин що довіра до органів слідства просто відсутня. Суд прийме рішення про штраф 255 грн на кооисть потерпілої

П
Петро

я за те щоб их застрелили на 4 гнилих козлів стане менше якщо їх випустять вони будуть продовжувати робити те саме и незнаємо чия дочка чи жінка буде слідуюча...

У
Ужгородец

Чому йбла їхні замаскіровали? Покажіть їх,бо ви їх відпустите і вони будуть ходити по городу,нехай люди знають кого треба по збити!!!!!

І
Іван

Місцеві в тюрмі не будуть проти спробувати мулаток

Л
Лена

Найбільше згвалтувань в світі - в Індії. Якщо залишаться безкарними- буде гірше, зрозуміють, що можна і тут. Питання ще, як дівчина себе поводила? Можливо і дуже коректно, лиш не розраховувала на такий кінець. Наші дівчата теж за гроші багато на що погодяться, з радістю з ними час проводять, такого багато у місті можна побачити. Питання до ректора теж є, якщо це студенти. Буде захищати своїх громадян, чи свій карман. Але це вже на його совісті, якщо вона в нього є.

М
Мадярe

То у тобе kurva anyad, а няньо тот самий geci

S
Skin

Чёрнота конечна задолбаа но ещё больше задолюали ви тупорылые бараны вы на фото гляньте и вокруг оглянитесь!!! Эта шлюха им доброволно отдавалась неоднократно а после заолнозно с вашей милицейской нечисть пришла доить иностранцев по нарисованой ей схеме! А эти обезьяны перепуганые и бросить то бояться?! Привыкли вы клянчить и дурить закарпатской быдло вот о чем история ета

C
Crusader

Ім'я: Амрік Сінгх Діллон, цей хлопець захищає їх,

НД
Ну да

Там сама велика скотина Камповка

І
І

МДУ індусів обхажує за бабло, а наших дітей завалюють на екзаменах, бо не покладуть 200 шо у конверт!!!! Там всі продажні ТВАРІ!!!

Я
Я

То не циган! Але якщо і то, давати їм участок в Києві на Банковий!!!!

ДА
До агностику

"И если кто не примет вас и не будет слушать вас, то, выходя оттуда, отрясите прах от ног ваших, во свидетельство на них. Истинно говорю вам: отраднее будет Содому и Гоморре в день суда, нежели тому городу." Марк 6:11

М
Мадяр

Volodymyr:igy fog jarni a hegylako hucul kurva anyad is.Te kecskebaszo geci.

А
Арпи

Тебе Volodimir за мадяров очень дорого придётся отвечать Пидор гуканскиц

V
Volodymyr

Чортові мадяри я давно говорив же гнати їх треба нахуj звідси

А
Алекс

Це путын виноват

7
777

Скоро із заробітків у Індію будете вертатися

У
Ужгородка

Посадіть Смоланку за безпардонну корупцію якою він займається. Із-за ненаситного смоли мають гвалтувати громадян України. Після такого безвідповідального набору студентів, мають звільнив декана та ректора УжНУ. Цей скандал має розглядатися на міжнародному рівні. А то ці кольорові ще відкупляться у наших правоохороних органів. Проблема в тому, що таких приймають на навчання в УжНУ. Цей випадок дисакредетував Мед фак N2 том, щоб цього більше не повторилось треба закрити факультет який набирає Ґвалтівників. Після цього страшно відпускати дітей на вулицю.

ВО
В очко

Черти пендрик у око

С
Смоланці

ЦЕ- контингент медфаку УжНУ, який без будь-якоі фільтраціі, але очевидно за певну “подяку” пан Смоланка допускає до навчання в вузі.

ДD
до DDT

Терплять до часу? Терпіли і терпіти будуть дале. А за цих індусу треба за серсаму брати тих УжНУвських професору, котрі іх за зелені учать - тим на усіх у Закарпаттьови накласти, лем зелені давай

Т
Тетяна

Як шкода жінку, цигани часто хворі на гепатит

D
DDT

Покійний Геша знав, як треба з цими залетными поступати. Без "мокрухи", без інших насильницьких дій....їм просто доходчиво показували напрямок перевалу і давали час зібрати шмоткы. І все було зрозуміло і цивілізовано. А зараз пригрілися і трохи розслабилися. Михайлишин цьому добре посприяв. Но в Закарпатті люди терплять до часу.

Б
Богдан

Чому ви кончєних циганчуків не повистрілюєте?!

Т
Тарас

Треба таких вішати привселюдно! А чурбанів на кіл саджати!

К
Комент

Нахе.. гнати усіх!

Д
Да

В Мукачево цих Чорних розвелося!!!!! Мало того шо дебіли ще і наркоші!!!!

Т
Тетяна

Кастрацію для всіх.

О
Олександр

они думавуть шо то ги у них у Індії мож усьо робити. типир усіх на 15 років. циганам туй не місто...

1
111

вішати їх на площі, визвати посла їхнього і повісти ще хоть раз якийсь злочин зроблять будемо вішати їх усіх

Г
Гоша

Валити нахер паскудоту, я за, унищити усiх нахер з закарпаття нашого...

М
Мукачівець

Любов до ближнього закінчується , як ТІЛЬКИ той самий ближній утне якусь фігню... Що правда , то правда .

А
Агностик

А куди ж поділися ваші толерантність милосердя , людське прощення і розуміння та й всяка християнська хрень якою ви пишаєтеся і час від часу згадуєте Бога ??? Ау ?? Ніхто з вас і навколишнього середовища не живе по правді і честі . Фарисеї . Особливо , так самоназвані "віруючі" - особа каста брехунів ... Римлянам 3:10

7
777

Нігри, чурбани, чіняни, копчені.... й усяка шваль з всього світу будуть насиловати мою жінку або мою доньку й заражати СНІДОМ АБО ЩЕ ЯКОЮСЬ ДРАНЬЮ... Якщо бачите таке то просто топити в будар іх. Бо менти й так їх за бабки відпустять а вони на другий день втечуть на родину копчених.

Є
Єдиний

нормально пацанчиків на сізо приймуть... там получать свою оргію

І
Іван

Укорошати чмироту. ко їх сюди пущать?? йсе вті штуденти што тіпа ся в Ужду чи ще де ся учат?? та платят бабло участковим та адміністраціії вузів?? што хочете на Закарпатті зробити ,другий вонячий Бомбей?? прапалибисьте лим вам доллари в очах...

Г
Горонда

Скоти вонячі циганські, бити ги гадів, ане заставати за меншини їхні.

М
Мадяр

Я думаю краще челендж не пиZDжений а відпиZDжений індус

С
Славянка

На фото цыганва - пока с ними панькаются, они так и будут беспредельничать!

І
Іван

Час вже звернути С14 на цих виблютків індусів і арабів.

Д
Дцыокоо

Пропоную флешмоб « пиzDженый Iндус «!!! Хто за ?

ІП
Індусо потрошитель

Пропоную виловлювати і ізбивати на відео цих скотів і викладувати в інет, і шоб бачили шо на них чекає скотин , шоб більше до нас не їхали в країну.

Д
Дідо

Се страшноє шо ся робить! Жона получила шок і травму на цілоє життя. Щи кіть не заразили її СПІДом чи сіфілісом !! Араби Привикли в себе там так із жонами робити та і тут перенесли свої обичаї

??
? ? ?

Стерілізовати і відпустити. Обезвредити інструмент - вирізати яйця.

7
77

Потопити чурок в латорици! Чорнота забула шо такоє закарпаття !!!

+
++++

АНТИсоціальне сміття піднімає голову...як свідчення БЕЗДІЯЛЬНОСТІ правоохоронних структур. Що не кажіть, але в комуняцькі часи ця мерзота була тихіше води, нижче трави.

Ц
Цлоклулу

Сукииии ! Весь час я казав , ож це скоти i вони покажут своi зуби !!! Але нii, всI менi говорили, ож вони хорошi, добрi!!

В
Ваня

Хто цю циганоту вонючу взагалі запускає до нас,то пси конечні вонючі їх давно вже пора гасити

П
Просто

Жах пропоную кожному закарпатцю од нийсь бити усіх чорних індусів арабів циган і тд ті собаки охиріли ми їм попустили і вот шо чудять, зробимо Закарпаття чистішим уженеме нахер ту сволоту

Читайте також