На Закарпатті затримали чергову "порцію" нелегалів

3
0

на Закарпатті, на контрольному посту «Нижні Ворота», прикордонники Мукачівського загону спільно із співробітниками МВС та ДФС зупинили автомобіль угорської реєстрації «Mercedes-Benz Vito» під керуванням громадянина Угорщини.

У ході перевірки правоохоронці в салоні машини окрім водія, виявили ще 6 громадян Афганістану без документів. Зі слів громадянина Угорщини, пасажирів підібрав по дорозі, коли вони зупиняли машини, а проте що у них немає документів він нічого не знав. По даному факту повідомлено компетентні орган, а виявлених осіб передано представникам відділу по боротьбі з незаконною міграцією УМВС України в Закарпатській області.

Також на ділянці відповідальності відділу «Лужанка» Мукачівського загону за інформацією оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону спільна міжвідомча група у складі співробітників Держприкордонслужби та УСБУ в Закарпатській області на автодорозі сполученням н.п. Берегово – н.п. Дідово, зупинила транспортний засіб «Volvo» польської реєстрації під керуванням громадянина України. В ході перевірки  виявили 2 громадян Сирії та громадянина Іраку без документів, які знаходилися в салоні автівки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також