На Закарпатті затримали чергових "бізнесменів", які спробували заробити на "ухилянтах"

12
2

Зловмисників, які намагалися незаконно переправити через держкордон групу військовозобов’язаних чоловіків, затримали 12 січня у різних районах Закарпаття.

В поліції Закарпаття розповідають, що організували канал переправлення "ухилянтів" через кордон двоє закарпатців віком 28 та 29 років, залучивши третього спільника – 23-річного мешканеця Хмельниччини.

За версією слідства зловмисники за 2500 доларів США з однієї особи, мали намір організувати для трьох чоловіків призовного віку можливість покинути межі країни в обхід пунктів пропуску.

Всіх трьох "бізнесменів" правоохоронці затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Зловмисникам вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене з корисливих мотивів.


Правоохоронці також з'ясвали, що двоє із затриманих наразі є умовно засудженими за вчинення аналогічного злочину та перебувають на іспитовому терміні.

У справі триває подальше досудове розслідування. Невдовзі суд розгляне клопотання слідчого, щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ЯБ
Я би

Дайте ми дві пяцто та я ся з вами поміняву

Б
Брак

Тусю щ бахором не видяят

Читайте також