На Закарпатті затримали чоловіка, який пробивався на роботу у Польщу (ФОТО)

19
2

Чоловік не міг виїхати за кордон легально, адже йому це заборонив суд.

Випадок стався вчора, поблизу села Верховина Бистра на Ужгородщині. Тут прикордонники Чопського загону затримали 41-річного харків’янина, пише пресслужба Чопського прикордонного загону

Військовослужбовці помітили, як у напрямку кордону рухається невідомий з туристичним спорядженням. Чоловіка одразу затримали.

"Як з’ясувалося, чоловік доїжджав на Львівщину з Харкова різними видами транспорту, а з Волосянки йшов на Закарпаття пішки, орієнтуючись за навігатором у мобільному додатку. Правопорушник зізнався, що його тимчасово обмежено у праві виїзду за кордон, оскільки він не виконував рішення суду про сплату аліментів. Тож відчайдух проклав собі маршрут через прикордонну Лубню у напрямку Польщі і навіть придбав онлайн-квиток на автобус з першого польського села Устшикі Гурне до міста Санок. Там він сподівався влаштуватися на роботу", - йдеться у повідоиленні.

У діях затриманого вбачають ознаки правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч.1 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Його справу буде розглядати суд.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ф
Ф

Сфабрикована Подстава реклама для тих двох шо по бокам майжек синок якогось чиновника уже типирь го тягнуть бо пак у схемах го лекше крутити патріоти хернові Крапка

Д
Дідо

Най іде мені гнуй з пуд корови метати, я му дам погар вина

Читайте також