На Закарпатті затримали чотирьох нелегалів з Грузії

9
1

з картою та компасом грузини прямували до Австрії

На ділянці відділу прикордонної служби `Яблунівка` Мукачівського загону Закарпатської області затримали групу нелегальних мігрантів з Грузії. Про це ZAXID.NET повідомили в перс-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби.



Начальник відділу отримав інформацію про можливу спробу незаконного перетину кордону, тому було організовано спільно із правоохоронцями несення служби у місці ймовірного порушення. Незабаром прикордонний патруль затримав чотирьох громадян Грузії - трьох чоловіків та жінку. Документів, які посвідчують особу, ці громадяни не мали. Як розповіли прикордонникам самі затримані, вони мали намір незаконним чином потрапити до Румунії, а далі - до Австрії.



До подорожі порушники підготувалися ґрунтовно: прихопили карту та компас, а також одяг та взуття для руху по гірській місцевості.



Окрім цього, на залізничній станції `Чоп` прикордонники затримали громадянку Нігерії за спробу перетину кордону з підробними документами. Жінка прибула в Україну потягом сполученням `Будапешт-Москва`.



Коментарі

П
патріот

то не нелегами то борці з російським імперіалізмом які хотіли з європи нанести удар в спину москалям

Читайте також