На Закарпатті затримали фургон, який перевозив героїн

9
0

на українсько-угорському кордоні

На українсько-угорському кордоні в пункті пропуску `Тиса` прикордонники Чопського прикордонного загону спільно з митниками 25 листопада затримали малотоннажний фургон марки `Mercedes Benz`. Під час здійснення прикордонно-митного огляду транспортного засобу було виявлено приховану від прикордонно-митного контролю пресовану речовину зелено-коричневого кольору, в трьох брикетах. Речовина знаходилася в скляній банці з повидлом `Fresa`, а в картонній коробці серед продуктів харчування у скляній банці з шоколадною масою `Nutella` виявлено порошок світло-коричневого кольору. Експрес-аналіз речовин засвідчив, що вони є наркотичними. У брикетах перевозили гашиш, а у банці з-під `Nutella` - героїн, повідомили ZAXID.NET 26 листопада в Чопському прикордонному загоні Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

У трьох брикетах була речовина, яка містить у своєму складі наркотичний засіб `гашиш` (канабіс). Її вага - 23,18 грама. Зважуванням порошку світло-коричневого кольору та експрес аналізом встановлено, що його вага становить 0,51 г. і вказаний порошок містить героїн.

Мікроавтобус прибув для проходження прикордонно-митного контролю близько 06.00 ранку. `Мерседес` прямував із Іспанії під керуванням 35 річного громадянина України, з яким в якості пасажира слідував громадянин України 1983 року народження.

Наркотичні речовини разом з продуктами харчування прямували до міста Львова. Вони були в багажному відсіку мікроавтобуса, прикриті речами. Доступ до прихованого став можливим після часткового вивантаження речей.

Малотоннажний фургон - марки “Mercedes Benz” 2005 року випуску вилучено та оцінено на суму 96 842,56 грн.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також