На Закарпатті затримали групу з 20 нелегалів

4
0

готову до `марш-кидка` через кордон до Словаччини

Одну з найбільших у нинішньому році груп нелегальних мігрантів затримали минулої суботи прикордонники Чопського загону та співробітники МВС. 6 громадян Афганістану, 6 - Єгипту, 3 - Індії, 2 - Пакистану, 2 - Сирії, та 1 Палестини переховувалися в недобудованому будинку у прикордонному селі Минай Ужгородського району Закарпатської області.



Усі затримані – молоді чоловіки без документів. Разом із нелегалами затримали й господарів садиби – подружжя, що вже потрапляли в поле зору правоохоронців під час переправлення до сусідньої Словаччини 8 громадян Афганістану.



Наразі начальником загону порушено кримінальну справу за статтею 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Власника помешкання Михайла М. разом із дружиною, а також затриманих вихідців з Південно-Східної Азії поміщено до пункту тимчасового тримання прикордонного загону.



Усього за 5 місяців нинішнього року співробітники Державної прикордонної служби затримали за незаконне перетинання держрубежу близько тисячі нелегалів, понад 460 – за інші правопорушення. Ще майже 11 тисячам потенційних нелегальних мігрантів було відмовлено у в’їзді в нашу країну.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також