На Закарпатті затримали керівників райвідділу поліції, які з погрозами вимагали хабарі (ФОТО)

16
37

Керівники одного з районних відділів поліції вимагали від приватного підприємця щомісячні «відкати», погрожуючи кримінальним переслідуванням у разі відмови.

Як повідомили в прес-центрі СБУ, правоохоронці затримали заступника керівника Перечинського райвідділу на гарячому, під час отримання чергового траншу хабара — 3000 дол США та 5000 гривень.

Так слідчі СБУ встановили, що начальник райвідділу поліції разом із своїм заступником змушували місцевого підприємця сплачувати щомісяця 5 тисяч гривень за можливість займатися легальною лісозаготівлею.

Зокрема, "перевертні в погонах" створювали штучні перешкоди у веденні бізнесу та шантажували підприємця кримінальними справами.

Також, 3 000 дол США затриманий правоохоронець вимагав за закриття кримінального провадження, яке розпочали стосовно цього ж підприємця.

Наразі фігуранта злочину затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі, розпочатого кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Вирішується питання про повідомлення про підозру фігурантам злочину.

Триває подальше досудове розслідування. Встановлюється причетність інших осіб до вказаних протиправних дій.


Коментарі

М
Михаил

Ну назовите мне хоть одну такую страну, жители которой с энтузиазмом раз в четыре года наступают на грабли. Африка нервно курит в стороне. Теперь я понимаю почему на Украине желто -голубой флаг - международной организации больных с синдромом Дауна. Не верите - можете проверить в инете. Бедная страна - флаг больных с синдромом Дауна, вожди прислужники Гитлера,герои - патологические извращенцы, гимн похоронный марш из Польши, самая бедная страна в Европе с самым большим количеством миллионеров на душу населения ...страна решившая идти в Европу, на деле страна осталась, а люди сбежали от страны в Европу. Страна на первом месте по детской наркомании и алкоголизму - страна без будущего в стадии полураспада!

М
Михаил

Нет там миня биндеровцы п* зд* л* сапогами по моей жопе с ушами.

Г
Гаврщук

лоха хлопнули

Ю
Юлій

МИХАИЛ То ви на всіх тих подіях "гетькали" ?

М
Михаил

Нагадую грудень 1991 р. - геть кривавих злодіїв москалів! Хай живе свобода і Кравчук. 19 липня 1994 р геть кривавого злодія Кравчука! Геть москалів! Хай живе свобода і Кучма! 23 січня 2005 р - геть кривавого злодія Кучму! Геть москалів! Хай живе свобода і Ющенко! 25 лютого 2010 р - геть кривавого злодія Ющенко! Смерть москалям! Хай живе Україна,свобода і Янукович. 24 січня 2014 р - геть кривавого злодія Януковича! Москаляку на гілляку! Хай живе Порошенко! 20 травня 2019 р. - геть кривавого злодія Порошенко! Москаляку на гілляку! Хай живе Зеленскiй! - Ну скільки ще можна таких як ти лікувати?

М
Михаил

Памагите люди у меня ломка.Санитары хде мая доза.Ааа биндеровцы наступают на радную рязань Отечество в опасности Вова памаги.

М
Михаил

В стране полный бардак, Зеленский оказался слабаком, бандеровское быдло берет реванш! Пока не посадят Порошенко, Пашинского, Авакова и других уродов страна так и будет разваливаться!

МА
Мирний атом

Менти посягнули на сятоє , ліс то не їх тема , там свої кенти

В
Василь

Дивно. В мене міліція ніколи не хотіла і не вимагала гроші. Правда, я хожу по місту і показую дулі горобцям із-за дерев, щоб знали.

М
Модератор

Ми тiльки модеруемо те, що може образити великого мера норкомана Мукачева, ще модеруемо правду , коли пишуть про циган, про марафони паразитiв, про Сталiна , який стрiляв таких як : клан балог, питьовок, ланiв,барадачiв барижных,злодiiв ...ну i так далi

П
Пушкин

Теперь Мукачево состоит из таких вот писак, как нижние комментаторы - ругань, мат, вспоминание родных и близких в том же ключе! Закатать бы их всех в асфальт, да скорее всего из такой мрази даже дорога на свалку не получится! А модераторы Красавы - специально стебаются! Провокаторы!

М
Муйдаун

18:01 , підер тебе гомосєка висрав ,а зробив одноногий циган з Бадалово. Тепер ти можеш просити Нобелівську премію по медицині тому шо такого вибл@дка більше ніде не є.

Ж
Жидик

Це не в Мукачеві-А В ПЕРЕЧИНІ-шо та райПоліція на 2райони-Переч.Великоберезнянський

М
Мукачівець

Вони за гроші рішають усьо

112 новини

Славу за рішотку!!!

ПС
По сути

Се хуiня такого беспредела як у мукачеві нема ніде по страні

К
Кабан

Шо ви пишете???? Це так і має бути плохо шо на місці не закопали ганд@ни! Для цих людей мисто там !!! На шару хватіт жити!

ДВ
до- Важко травмований 18:33

Шо Треба Зробити шоб поліціянт любий хотів гроші-хабаря?.Треба -діяти згідно Закону і Правила "Зе"= Здай хабарника-Отримай 10%!..Все

Ф
Федаско

Ся чайка ще мені висить доларів 500 ! Я тобі казав - нюхати "На бороду" то зло !

С
Супер

Треба зливати гондонів, щоб не охренівали, паскуди. Подуріли вже з тими хабарями та вимаганням ні за що!

У
Ужгородець

Керівники одного з райвідділів... Є один керівник всі решта підлеглі керівника. Пишіть б. л. відповідно, а не хоть що і хоть як.

ДМ
до Месного

Підтримую.

ВТ
Важко травмований

Хто в курсі, що можна наробити такого, щоб поліціянт гроші хотів?

ДН
До нижньоi марги 17:40

Приходи, пiдер !

ДМ
До марги нижньоi

Твiй нik все сказав про твiй дiaгноз ! Якщо в тебе проблеми, то притензii до берегiвськоi лikarni, що тебе вiдпустила з дурки , через вiдсутнiсть коштiв Для утримання пацieнтiв ! Приходи завтра площа Миру , бiля памятника бородачiв Кирила, Мефодiя , Мукачево, 14:00 . Пустят тебе з дурки ?! Особисто я приiду з Ужгороду , дистанцiя однинакова . Хоча твоя мамаша насосала циганськых пуц на 1000000 км, тому для тебе це буде не проблема пройти 30 км або на маршрутку сiдай ?

Ш
Шоні

Коли в Мукачеві наведуть порядок з псами що кришують наркобариг і злодіів?!

Д
Дожився

С. В.

М
Муйдаун

Санек 17:25 Погано стало твоїй матері коли вона побачила якого урода висрала. Віддільний привіт срасєйскій медицині.

М
Месний

За Пед...ще не забудьте

ЖМ
Жителі Мукачева

Щи наших псів-ментів пересажайте.

Ш
Шарапов

Так їм псам і треба! Думав шо він великий начальник.

С
Саша

Це все пiдстава , як мiнiмум -Рука Кремля !!! Хоча зараз настала ера клоунiв , Але Це все не смiшно!!! Коли вже начнуться посадки ? Чому нiкого не сажают чиновникiв високого польту ? Був порох-нiкого не посадили ! Зараз Це эра зезалупы, теж тишина !! Вопрос;- якого органа було скакати на майданi, коли все стае гiрше !!???

М
Місцевий

Ніколи не було такого і от знову..

О
Олександр

Якщо не собаки бородаті, та оборотні у пагонах. Чудесно....

Л
Лоці

Перечин

П
пукало

А кого влупили, який район поштормили?

З
Знаю

Подивіться, це не старий мент а новий поліцейський, який прийшов в 2015 році на службу у поліцію. Реформа вдалась!!!

Читайте також