На Закарпатті затримали молодого крадія, якого лиш випустили з-за грат (ФОТО)

9
2

Вчора, 3 січня, поліція Виноградова розкрила крадіжку з приватного будинку пенсіонерки в селі Веряця Берегівського району.

Як зазначають у Головному управлінні Національної поліції Закарпаття, після того, як 70-річна власниця помешкання повідомила про зникнення грошей, поліцейські одразу приступили до пошуку ймовірних причетних до вчинення злочину.

Оперативники швидко вийшли на слід підозрюваного. Виявилося, що 1 січня вночі 21-річний зловмисник проник до чужого дворогосподарства, пошкодив навісний замок вхідних дверей та потрапив до приміщення літньої кухні, звідки викрав 2700 гривень.

До речі, нещодавно зловмисника достроково звільнили від відбування покарання за аналогічний злочин, вчинений у сусідній області. Фігуранта вдалося швидко розшукати. У нього вилучили всі викрадені кошти та повернуть потерпілій жінці.

Окрім цього, зловмиснику вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 4 ст. 185 ККУ. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до 8 років. Слідство у справі триває.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Б
Бічкаш

З пса солонини не буде!

З
Зауважливий

То коли пенсіонерам очікувати ЧЕРГОВОГО його УДЗ (умовно-дострокового звільнення) ? Утилізовувати на місці або відрубувати руки . Не обманюйтеся , милосердні християни .

Читайте також