На Закарпатті затримали наркодилера, який розповсюджував MDPV (ФОТО)

7
4

Це психотропна речовина більше відома як "сіль".

Спецоперація по затриманню відбулась вчора, 18 лютого. В Управлінні національної поліції Закарпаття розповідають, 48-річний ужгородець розповсюджував по області психотропні речовини під назвою MDPV.

Під час затримання у наркоторговця вилучили майже 200 грам незаконного товару, вартість якого за цінами «чорного ринку» сягає майже 100 тисяч гривень.

При інтраназальному вживанні одного грама може вистачити на 10-15 доз. Так, поліцейські попередили поширення серед населення області мінімум 3 тисяч доз психотропу.

Наразі зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі інкримінують йому ч. 2 ст.307 Кримінального кодексу України. Також працівники поліції клопотатимуть в суді про взяття під варту фігуранта на період досудового розслідування.

Підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення.

\


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

5
555

Дати 25 років каторжних робіт.

Ф
Ф

У котрів шахті сись старий пердун наколдував 200 грам йсьої йодованої Солі МО прості люди николи НЕУЗНАЙЕМЕ бо у нас нийе Пагонів і зірочок по сьому Крапка і непахне

3
321

Нашто глядати роботу суддям і адвокатам,мож було би на місті нагодовоти його тов нечистьов і най би йшов собі дале.

1
123

Робити чесно нико не хоче... а так грошi не пахнуть, но про то шо садять молодь на наркоту нико не задумовується на жаль....

Читайте також