На Закарпатті затримали п'яного водія Jaguar (ФОТО)

9
11

Водія елітної автівки "копи" зупинили опівночі за порушення ПДР.

В Управлінні патрульної поліції Закарпаття розповідають, що водій Ягуара почав агресивно поводитися, відмовлявся пред’являти документи і намагався втекти.

Патрульним довелось затримали чоловіка для встановлення особи. Водія також перевірили на алкогольне сп’яніння. Драгер видав результат у 1.30 проміле.

Відтак на водія винесли постано за ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДН
До нижнього допису

Вони ходили , а не вчилися в школі . В школі ... біля помийки або в школі поміж помийками . Неграмотність і тупість просто не витримує жодної критики . Соромно за "тексти" .

B
bbb

1.Патрульним довелось затримали 2.Відтак на водія винесли постано 3.Ви у які школі ходили?не сайт а помийка

Б
Боту

То треба було прийти до дому , а то жона би журила

Ц
Ціґань

я як вупю та фурт ся вожу за пивом. пішки не ходжу

Ы
Ыстык

Міліонера Дуба , за людські гроші коли зловите

М
майдаун

ну ви ж розумієте, шо на таксі треба гроші, а у конченів страні я заробити на таксі не можу!

ДР
До редакції

Чого кришуєте номер, та імя того ЗАПЕРЕВАЛЬНОГО, "чесного громадянина", ПАТРИОТА ПЯНОГО?????

А
Аваков

Що вы хотылi вiд трьох мiсячных выкiдышiв !? Роблять то что я iм гаворiть! Не для тово вчинiли майдан , что би бандiти ловiли бандiтiв !

П
Правда

Ну вот если честно вот понаблюдайте за селфиками в городе только и катаются в след за машинами ожидая что то кто не включит поворотник, не пропустит (по их мнению) пешехода который находится за тысячу шагов от зебры, у кого лампочка не горит ....особо наглым вообще повода не надо...они только и рыщут что бы народ подоить, какая национальная идея и патриотизм ими движет? Финансовая - ответ очевиден

Ю
ю

коли наведете порядок з алкашньою за рульом-потенційними убивцями, га? Я розумію, поліція склала папіря, а дале суд. А судді хто? Чи посадили того алкаша, шо незамітив коло коло Токіо, великого повелителя джинами? Шановні судді, такими темпами будете скоро розглядати справи про самосуди. Бо треба боятися гніву терплячих люди. Люди терплять, а потім запобіжник зриває і буде біда. Ваша функція своїми вироками ЗАПОБІГАТИ, а не карати, бо уже пізно буде!

Б
бачі

як уже сі пяньчуги задолбали .. мадярського шандаря з пендриком на них ... а кіть чесно то люди не сідайте пяні за руль збережіть свое і чужое здоровля і життя ...

Читайте також