На Закарпатті затримали підполковника УДСНС за 21 тисячу хабара

11
6

Вчора, 2 липня, на Закарпатті було затримано начальника відділу УДСНС в Закарпатській області, який вимагав та одержав 21 тис. грн. хабара.

Яе повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області,  посадовець вимагав від директора одного з товариств обласного центру за погодження актів прийому в експлуатацію спального корпусу та ресторану готельно-ресторанного комплексу, у якому працівники очолюваного ним підприємства виконували роботи по монтажу автоматичної протипожежної сигналізації, блискавкозахисту та обробки деревини.

Відомості про кримінальне правопорушення вже внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Підозрюваного затримано.

Хабарнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Коментарі

У
Умка

Наступний щербей та його гоп компанія із заступників та лишку іванка у. Тримайтеся разом та хай у вас буде все х....о

ДН
до неройняв

Читай комент від "гість" .

Н
непойняв

конфіскація, і спецконфіскація, то шо такое?

Ч
Читач

Іще комусь потрібно розказувати, що хлопці з Небесної Сотні померли за те, щоб на своїх посадах полишалися всі чинуші, менти, прокурори і інша нечисть без совісті і сорому? Чому не відбулось очищення? Всі добре знають кожного чиновника де він живе, на чому їздить, яку зарплату має. Народ сум винен, бо далі терпить це і мовчить. І Янукович правив лише тому, бо народ це влаштовувало, так і далі буде.

Г
гість

Буде наказаний його ж методами - здеруть з нього в кільканадцять раз більше за умовне.

Ж
жжжжж

Майже сируткові нехватало зарплати на хліб та мусів брати хабаря.... Таких під..рів треба треба зразу в Словянск відправляти на передову.......

Читайте також