На Закарпатті затримали підприємця, який на ремонті доріг "заробив" майже 10 млн

18
14

Директора фінансово-промислової групи підприємства-підрядника, який в тому числі є діючим депутатом однієї з районних рад Луганської області, підозрюють в незаконному привласненні кошти з державного бюджету, які виділяли для ремонту автомобільних доріг в Закарпатській області.

В пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури розповідають, що підприємець організував схему, за якою товариства брали участь у публічних закупівлях, подаючи тендерну пропозицію із заниженою вартістю. Обсяги виконаних робіт із поточних чи капітальних ремонтів на відрізках доріг Хустщини та Іршавщини підрядник завищував. Це було відображено у фальсифікованій звітній документації.

Одержані від оборудки кошти шляхом фіктивних фінансових операцій перераховували на розрахункові рахунки пов’язаних осіб, обертаючи таким чином у власність підозрюваного та його близьких родичів. За такою схемою підприємцю вдалося заволодіти 9,5 млн грн бюджетних коштів на ремонті доріг на Закарпатті

Слідчі відділу повідомили депутатові про підозру одразу за кількома статтями Кримінального кодексу України: ч. 3 ст. 27, ч. 4, 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 3 ст. 27, ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення). Наразі встановлюють інших причетних до злочину осіб. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
но

пак ся чудуємо, ош такі путі… Кромі македонців і турків мало наших фірм, шо валовшні робити, але є.

Ф
Ф

Живого закопати вмісті з попами сектантами РФ секта фсб московського патріархата і крапка

КП
Квартал Пістяників

Всіх переселенців бугаїв захищати свою область а не у Закарпатті отсижуватися пістяники немоті.

ОВ
Око всевидяче

Кловани, які крутять схематози думавуть, що їх не видно і що вони самі розумні. Прийде час на кожного і спитається з кожного, навіть по сьоме коліно. Якщо їли чужий хліб, створювали, чи не вирішували проблеми ближнього - куяк і усьо. Не кажіть що не попереджали.

МБ
мало було там - давай тут

Ось він "баєц" великого крадівництва. І вгадайте дупатут від якоі такоі партіі?

"
"шахтар"

Так І ЧО?-НЕ Йде СВОЮ Землю ЗаХищати Луганську?=Тим Більш ЯК ДЕПУТАТ ЛУГАНСЬКий?-*А Шо ТІКИ"МУТИТИ" і на Луганщині-І В НАСс в Закарпатті?*Стаття - має Бути-"В ВОЄННИЙ ЧАС"!

Б
Блінов

Та ето мой друг! Ми з ним откати берем!

З
Згоден

Кожен депутат то ТРУТЕНЬ

Р
Рамзес

В Казахстані 20 млн населення-98 депутатів.В Україні 25млн,якшо не менше-450 дармоїдів.Питається,нафіга!

ДН
До нижнього

Від кожної області по ОДНОМУ СЕНАТОРУ до Верховної "зРади" . Кожен сенатор на місцях має мати по ОДНОМУ своєму представнику в кожному районі і доповідати про назрілі питання , проблеми , звернення, пропозиції, тощо.... Україні не потрібні "групи по інтересах", на зарплаті у олігархів і злочинних груп , в парламенті. Досить дерЬмократії. Демократія - не для України. Виключно - МЕРИТОКРАТІЯ , тобто засада управління, згідно з котрою керівні посади управління мають посідати більш здатні люди , незалежно від соціального і економічного становища . Така система управління запроваджена , наприклад , в Сингапурі . Тобто , нульова терпимість до КОРУПЦІЇ . Інакше, України не існуватиме . Це не казки , а РЕАЛЬНІСТЬ. Далі так не може продовжуватися . КОРУПЦІЮ "не звільняють" з прсад , а РОЗСТРІЛЮЮТЬ . Жорстко ? Ні , СПРАВЕДЛИВО !

СЗ
Соромно за Вас

Треба петицію зареєструвати. Поштарів на Закарпатті скоротили (оптимізація пройшла як і по всіх установах), населення України теж оптимізували з 50 млн. до може 25 млн., отже нам 450 передастів у Верховній раді не треба ( кить і населення меньше і роботи їм теж поменьшало ), доста і 225 рил які ненажерливо там сидять біля корита і нич не роблять, то ось живий приклад як опрацьовують держ бюджет . Кить усюди оптимізація то і 450 рил нам не потрібно. Робимо гідну оптимізацію ВР !!! Реєструємо петицію най буде 225 передастів а не 450. Нехай живе Україна.

Ц
Ціґань

прийшов из луганська нам строити путі

КН
Колись наступить суд.

Піда..си і наші всі депутати обостянці обисьте виздихали з грошима у писку.

V
Vova

На войну, чорта €бучого

Читайте також