На Закарпатті затримали прикордонницю, яка "оформляла" громадянство Ізраїлю та країн ЄС

18
4

Військовослужбовицю затримали поблизу місця проживання під час отримання нею третьої частини неправомірної вигоди – 3 тисяч євро.

Як повідомляє Державна прикордонна служба України, слідчі встановили, що ціна питання була 8000 євро. За ці гроші інспектор пообіцяла зробити іноземний паспорт використовуючи власні контакти у дипломатичних установах.

"У вартість «послуг» жінка також включила перевірку паспортного документа за допомогою баз даних прикордонних відомств України та іноземної держави та сприяння у безперешкодному перетинанні кордону. Забезпечуючи підготовку паспортів країн ЄС та Ізраїлю жінка послуговувалася власними зв’язками в Україні та закордоном", - йдеться у повідомленні.

Під час обшуку у жінки вдома виявили паспорт громадянина Угорщини, виданий на її ім’я, травматичний пістолет без дозвільних документів та паспорт Азербайджанської Республіки (ймовірно з підробленої інформаційною сторінкою) на ім’я третьої особи.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманій підозри та обрання запобіжного заходу.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Т
ттт

Мужики курс который миллионам мужчин по всему миру помог добиться успеха и стать хозяином своей жизни теперь на русском. Уверяю вас это реально работает и я платил почти 1000$, а теперь почти бесплатно. Не упусти шанс стать успешным, вот курс ---- https://clk.one/MzW5

Ц
Ціґань

при чому туй факт ош прикордонниця. она не на своїв роботі паспорти виготовляла. рішала у вільний від роботи час

Н
Ноо

Ділашка заробляла валюту)

Б
Бачі

Шось тих погранців часто ловлять

Читайте також