На Закарпатті затримали шахрая, який виманив у жінки 115 тисяч гривень

18
1

Жертвою шахрайських дій зловмисника із Запоріжжя стала мешканка Полтавщини.

В поліції Закарпаття розповідають, що під час розмови з невідомим чоловіком, повіривши у те, що спілкується з представником служби безпеки банку, жінка передала шахраю персональні дані своєї картки, а також назвала конфіденційні паролі, які отримала в СМС-повідомленнях. Уже за кілька хвилин після цього з рахунку потерпілої зникло 115 тисяч гривень.

Співробітники кіберполіції з'ясували, що кошти були зняті на території Закарпатської області. За допомогою системи відеоспостережння правоохоронці встановили, що причетним до шахрайства є 35-річний чоловік із Запоріжжя, який тимчасово мешкає в Ужгороді.

Шахрая затримали у центрі Ужгорода. У зловмисника слідчі вилучили частину грошей, отриманих злочинним шляхом. За фактом скоєного ним злочину у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України, тобто Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відповідно до санкції статті зловмисникові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Читайте також: Як діяти, коли телефонують шахраї: Поради правоохоронців.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ф
Фері

І знов гості міста. Коли вже це закінчиться …

Читайте також