На Закарпатті затримали ще двох шпигунів, що фотографували стратегічні мости

13
9

Вчора, 9 липня до правоохоронних органів Закарпаття поступило повідомлення про те, що двоє невідомих людей у вагоні №2 електропотяга №6505 сполученням "Львів - Лавочне - Мукачево" фотографували залізничні мости та станції.

Як підтвердили Мукачево.net у правоохоронних органах, чоловіки розмовляли на російській мові та робили відмітки на карті.

Правоохоронні ограни встановили, що даними особами є непрацюючий, мешканець м.Кіровоград, та непрацюючий, мешканець села, Львівської обл. 

Чоловіків було передано до Служби безпеки України.

Нагадаємо, нещодавно в Ужгороді священник затримав "шпигуна", що фотографував будівлю СБУ.

Міліція щиро дякує за пильність громадян, які звертають увагу на такі випадки.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Б
бред

эти пацаны , сверяли по карте где есть плантации ефины, а фотки делали . бо красота у нас в Закарпатье....

ЛВ
Любите Великую Украину, мать вашу!!!

Арестовывать не надо - организуйте внешнюю слежку и ловите Русских/чеченских/и других путинских Связников! Явно поспешили - когда же СБУ будет работать профессионально?!

!
!!!

пусть фотографируют что в этом такого ... Крайностей, понятно, никто не хочет, но если это смотрится подозрительно, а фотофиксация с отметкой на карте стратегических обьектов - все же... Может это и туристы, которые решили подивитися на рідні пейзажі, мости... - слідство повинно розібратися!

ПМ
Павлік Морозов

Повний піздєц!!!!! Арештуйте мого сусіда, ві говорить російською мовою!!!

Р
рок

уже скоро росвигівський міст не мож буде фотькати, бо припишуть ти шпигунство.Маразм на усю голову, як кажуть у Одесі.

М
Марианна

Так это же граждане Украины и что такого страшного они сделали.Полный бред!

K
Komi1977

пусть фотографируют что в этом такого

О
Ось-ось

приймаємо біженців.

Читайте також