На Закарпатті затримали т.в.о. командира військової частини, який обіцяв за гроші відмазати від мобілізації

10
11

16 лютого слідчо-оперативна група військової прокуратури Ужгородського гарнізону спільно з працівниками відділу із боротьби з організованою злочинністю УСБУ в Закарпатській області затримали тимчасово виконуючого обов’язки командира однієї з військових частин під час отримання неправомірної вигоди.

Як встановлено першочерговими слідчими діями, хабар у сумі 5000 грн від солдата військової служби за контрактом призначався за невнесення його у списки військовослужбовців, які відряджаються в зону проведення АТО.

Затриманому офіцеру оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, та підготовлено клопотання до суду щодо обрання відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зазначений злочин карається позбавленням волі нас строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.. повідомляє управління зв’язків із громадськістю Генеральної прокуратури України.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Йогобатько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

П
пані

потрібно за хабар суддити і тих хто бере і тих хто дає .

3
321

Пак то лем пограничник з Чопа то лем вони гроші люблять сволочі

ДР
до редакції

Чого ви боїтеся,ваш Петьовка уже відізвав свій незрозумілий законопроект.Перестаньте видаляти коментарі.У Європі свобода слова "на висоті".

1
123

Хай ще превірять військових на Мукачевському аеродромі прячуться як щурі від ато, задарь зарплату получають

К
кс

Призвіще???

П
провокація

Нісенітниця від М нет

1
111

Яка різниця для офіцера то позор! І рапорт. Справжнього офіцера!

6
666

для "провокація" та ні, недавно набули сили зміни до ККУ тепер він отримує тільке реальну міру покарання, за ч.3 тільки тюрьма від 5 до 10р. Тому цікаво хто це? Що стосується згвалтування, то це не корупційний злочин. Наскільки я розумію всі ці "лікарки" і т.п. в СБ так завжди працевлаштовувались. Дуже сумніваюсь, що це був перший раз, але чомусь, на цей раз їй несподобалось. Можливо таке її завдання?

П
провокація

з того нич не буде, напшіт чим ся закінчило згвалтування одним із керівників СБУ, дохторки, чи аптекарки, тему так і не пояснили,

6
666

Хто знає кого затримали?

Читайте також