На Закарпатті затримали угруповання автокрадіїв

11
0

які крали дорогі іномарки, а потім за винагороду повертали власникам

За даними міліції, троє місцевих крали з автостоянок дорогі іномарки, а потім за значну винагороду повертали поцуплені машини власникам.

У здирників під час затримання вилучили 5 тисяч доларів і порушили проти них кримінальну справу.

До угруповання автокрадіїв входило троє осіб. Усі мешканці Закарпаття. Зловмисники вкрали з автостоянки у Мукачевому дорогу іномарку. Автівку за домовленістю із власником пообіцяли повернути за значну винагороду.


Під час передачі коштів трьох підозрюваних і затримали. Щоправда, вони намагалися чинити опір правоохоронцям.

Ігор Пилипчук, керівник УБОЗ УМВС України в Закарпатській області: «Нам було невідомо багато фактів, але протягом доби були встановлені всі фігуранти справи і проведена операція затримання. Під час переслідування вони створили ДТП між Мукачевом, і мною була дана команда працівнику «Сокола», що був за кермом автомобіля, йти на зіткнення, оскільки правопорушники зробили зіткнення, і була небезпека створення автокатастрофи».

Під час обшуку в одного із затриманих зловмисників вилучили і помічені гроші, які вони отримали від власника викраденої іномарки.

Правоохоронці підозрюють затриманих у серії автокрадіжок у райцентрах Закарпаття. Кримінальне тріо доправили до слідчого ізолятора.

Ігор Пилипчук, керівник УБОЗ УМВС України в Закарпатській області: «Сьогодні багато автомобілів викрадається під замовлення. Так, ми думаємо, було і цього разу. У таких випадках люди повинні звертатися до міліції негайно, а не зверталися до органів через кілька днів».


За фактом викрадення автівки правоохоронці порушили кримінальну справу. Затриманим зловмисникам слідчі ще інкримінують створення ДТП та опір співробітникам міліції.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також