На Закарпатті затримали угруповання, яке спеціалізувалося на угоні елітних авто (ФОТО, ВІДЕО)

28
9

Членів угруповання затримали "на гарячому"в Перечині під час спроби продати раніше викрадене авто «Range Rover».

Як повідомили в поліції Закарпаття, організатором схеми є 42-річний закарпатець, який залучив до вчинення злочину ще двох спільників: один із них займався виготовленням та прошивкою автомобільних ключів; інший був відповідальний за технічний стан автівок та готував їх до подальшого продажу. Клієнтів, готових за заниженою вартістю придбати елітне авто, підшукував особисто організатор за межами області.

Зловмисників вдалося впіймати на незаконному заволодінні автомобілем марки «Range Rover». Власник на тривалий час залишив своє авто на одній із не охоронюваних автостоянок в Ужгороді. Зловмисники скористалися цим, і вже за напрацьованою схемою, угнали транспортний засіб. Автівку вони ретельно перевірили на наявність приладів для стеження, так званих GPS трекерів, і після цього переховували її в різних населених пунктах області, час від часу змінюючи місце. Використовуючи можливості відділу кримінального аналізу правоохоронці встановили детальний маршрут їх руху.

Оперативники обласного управління поліції провели спецоперацію та днями затримали підозрюваних, коли ті переганяли викрадений «Range Rover» на продаж. Затримання відбулося у одному з дворів міста Перечин.

Зловмисників помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі Ужгородського районного управління поліції повідомили їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України.

Сьогодні в Ужгородському міськрайонному суді відбувся розгляд клопотання слідчого поліції щодо обрання фігурантам запобіжних заходів. Відповідно до ухвали суду підозрюваних взято під варту з можливістю внесення грошової застави загальною сумою понад 2 мільйони гривень.

За скоєне затриманим загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна або без такої.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДТ
До Тотал

Те ,що ти пропонуєш, вже було колись: розкулачування , боротьба з багатіями. Ти, мабуть, нащадок "червоних комісарів"

Й
Й

РенджРовер дійсно довго стояв безхозно в самому центрі містра біля Венеції десь пів року займаючи два паркомісця;) дивно шо не сів акумулятор

П
Пепі

Йовбак Іван скоро дітваку…

К
Костя

Професійно угнали за пару секунд

РВ
Рома Вафелдобощ

До тотал Ни треба такого у мукачови Я з такими дружу,пак дають мині машини возитися і кадрити тьолок

Т
Тотал

Молодці хлопці! Треба більше таких в Мукачеві! А то розвелося мажорів на Бентлі, Ягуар, Мазератті, Майбах і т. д.

Ю
Юрист

не угнали, а заволоділи…

О
О

та то по детські брали,а хозяївам,треба не шкодувати і 2-й і 3- й GPS модуль,та включати його по мобілці,не на постої,покоління вікіпедії у повній красі,хапайте заказчиків,а то скоро буде як в Албанії=кожен циган з сканером,камера показала людину яка пішла до річки та відїхавшу машину,там дівки з колясками приладів в ділі,а чел так помаячити,тіпа так пройшовся сів і поїхав...

Н
Ноо

Перечинські зло чинці щи такого не було

Читайте також