На Закарпатті затримали за хабар в 11 тис. грн капітана патрульної поліції (ФОТО)

17
20

Правоохоронець вимагав гроші за повернення документів які безпідставно забрав у водія.

Співробітники Служби безпеки України розповідають, капітан поліції для перевірки зупинив в обласному центрі автотранспорт. Без призначення жодних експертиз патрульний звинуватив водія в алкогольному сп’янінні та безпідставно вилучив водійські права і техпаспорт.

За повернення документів поліцейський вимагав 11 тисяч гривень.

Гроші власник авто мав передати одному з інспекторів з безпеки дорожнього руху поліції. У разі відмови патрульний погрожував скласти на водія протокол про керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Співробітники спецслужби за сприяння керівництва

Управління патрульної поліції затримали «посередника» під час отримання усієї суми хабара, обом підозрюваним оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває. 

Дивіться також: На хабарі у 50 тис. грн попався начальник відділу "Закарпатгазу" (ФОТО)

Коментарі

Г
гройсмано-порошенко-яценюк

То то всьо винуваті гройсмано-порошенко-яценюки, с*ки!!! давуть взятки всяким падлам у пагонах, здавуть гроші на штори у школах, платять дохторам - а медицина безплатна, незаконно завезли с*ки більше мільйона машин-євроблях, ходять на заробітки за великим рубльом, а державі платять податок та пенсійний фонд 0 гривень 0 копійок, незаконно рубавуть ліс і вумивавуть янтарь. У прикордонних обласятх каждий тритій порошенко-гройсмано-яценюк - контрабандист!!! А щи с*ки бухавуть безпробудно!!! А ми -простий народ найкристальнішшо чистесенькі !!!

БМ
Бык мукачувський

Дехто думав, що повернулись старі часи і можна косити бабло в патрульці і далі - як це зараз відбувається по районах, і не лише на нищих рівнях. Та Патрульна Поліція доказала, що миттєво і нещадно розправляється з мусорами. Всім недругам - менше порушуйте ПДР і не бухайте за кермом - попустить ;)

З
Закарпатець

Ого в Свалявi такса 4 тис.канешно таких треба наказувати оби ся незажерали,кого пак имиш пяного кiть такi будуть розценки як пак жити ментам ????но вни то проживуть на зарплату,а Авакову вiдкi одстьогувати

У
у6к6к

Р О З С Т Р І Л Я Т И. КАЗНІТЬ ОТПРАВИТИ У АТО БО СЯК НИКОЛИСЯ СИСЯ КОРУПЦІЯ НЕЗАКОНЧИТЬ

М
Марценишинка

Реально патрульні це полудурки тупі! Айбо у нас усі такі у поліції,чем тупіше бидло тим майліпше!

Т
Товкан

То ни Пашкуляк Артурка лутший коп Муеачева

А
Андрій

за 4500грн у Мукачеві можна бухим їздити

Л
Ласло

В Мункачі мусора (язик не повертається назвати нечисть "копами") безбожно бриють водіїв.Коли хапають бухого-то для них джек-пот.Цікаво,а куди дивиться ВБ?

В
ввваааав

у чопі мого цімбора за 3000 пяного відпустили(хотіли 4000 ..сторгувався)..щей додому пяного сопроводили...

T
T

Яке ще слидство???? Взяв гроши- на 10 рокив!!!! Позор краини!!!!!!!!!!! Шкода Шо нема народного суда!

Л
Лещинський

Лисничка приняли, а де його цімбор Пуйко?

НВ
не все так

мабуть на чина якогось потрапив.

С
Суддя

То ще треба довести у суді, бо СБУшникам і ВБшникам тоже треба показничок якийсь дати. А тут відразу всі такі раді шо нового "копа" приняли.

Д1
до 111

Ти сомаре ліпше поворотники включай на поворотах. Європу бись те будували. У мадярщині їздите 60 км, включаєте повороти, а перетнувши границю В Україну першим ділом сміття кидаєте в шанс. Одному дебілу кажу, чому пачку від сигарет кидаєш у шанс на заправці і цей "євро"дебіл мені каже що у мадярщині штрафи великі і поліція з нашими не цяцькається. Наш нарід не лише штрафувати треба

1
111

Патрульних-дегенератів давно пора сажати за безпричинні зупинки і хабарі. Понабирали колзозників і барменів, які навіть заеони і ПДР вивчити не можуть.

!
!2

То лиса приняли?

M
McMurphy

Один з кращих працівників міліції який потрапив до поліції - Лісничка Іван

П
Правда

Нюроку...;)))))))) Тоже новость...доки за це не будуть видрубувати руку, доти таке буде. Тут треба не закони украДИни, а закони Хамураппи!

В
Водій

В Мукачеві з патрульними можна домовитись. Беруть хабарі як раніше. Жити треба за шось.

Д
Діпсі

Фамілію скажіть героя. Селфіки вообще знахабніли, штрафують як добрий день без причини зупиняють, мене штрафували в місті Ужгороді на вул. Мукачівській за те , що я не ввімкнув поворотник поблизу готеля Ужгород

Читайте також