На Закарпатті збільшилась кількість кіз та овець

10
0

Головне управління статистики у Закарпатській області оприлюднило соціально-економічне становище області за січень–лютий 2012 року.

 

Промисловість. У лютому п.р. обсяги промислового виробництва в області зросли, порівняно з січнем п.р., на 41,1%. З початку року приріст промислового виробництва, порівняно з аналогічним періодом минулого року, склав 8,3%.

Сільське господарство. У січні–лютому п.р. загальне виробництво продукції сільського господарства залишилося на рівні показника відповідного періоду минулого року, у т.ч. у сільськогосподарських підприємствах воно зросло на 11,0%, тоді, як у господарствах населення – скоротилося на 0,5%.

За розрахунками на 1 березня п.р. в усіх категоріях господарств зросла, порівняно з показником на відповідну дату минулого року, чисельність поголів’я овець і кіз та птиці, тоді, як поголів’я великої рогатої худоби, у т.ч. корів та свиней – дещо зменшилося.

Будівництво. Протягом січня–лютого п.р. підприємствами області виконано будівельних робіт на суму 17,4 млн.грн., що у порівнянних цінах на 3,8% більше, ніж за відповідний період минулого року.

Транспорт. Підприємствами транспорту у січні–лютому п.р. перевезено 518,8 тис.т вантажів, що склало 87,5% від обсягів відповідного періоду минулого року.

Послугами пасажирського транспорту скористалися 8,7 млн. пасажирів, що на 9,8% менше від обсягів перевезень пасажирів у січні–лютому 2011р.

Зовнішньоекономічна діяльність.Обсяг експорту зовнішньої торгівлі товарами за січень 2012р. становив 99,5 млн.дол. США, імпорту – 123,2 млн.дол. США. Порівняно з відповідним місяцем минулого року обсяги експорту та імпорту товарів зросли, відповідно, на 6,0% та на 19,2%. Від?ємне сальдо зовнішньої торгівлі товарами за січень п.р. становило 23,7 млн.дол. США.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також