На Закарпатті збірна України з гандболу готується до відбіркових матчів чемпіонату світу (ВІДЕО)

13
0

У селі Баранинці на Ужгородщині гравці Національної збірної України готуються до відбіркових матчів чемпіонату світу з гандболу.

Як повідомляє "Суспільне Ужгород", збори чоловічої Національної збірної стартували в селі Баранинці стартували 10 березня. У складі збірної України — як гравці чемпіонату України, так і наші гравці із закордонних чемпіонатів.

"Ми будемо намагатися робити все можливе, щоб показати гарну гру. На сьогоднішній день є труднощі невеликі зі складом, тому що є ряд прамовних гравців важливих дуже, є ряд труднощів з гравцями, які не приїхали з-закордону. Тому зараз йде разом з Президентом федерації вирішили, що нашій збірній прийшов час на омолодження, тому зраз багато гравців молодих. Це дуже гарний крок, багато гравців, особливо ті, хто грає в Україні, це багато з Запоріжжя, де не так все легко і просто, тому я дуже їм вдячний, що вони грають і приїжджають на збори, що знаходяться в Україні і я залюбки їх бачу в Україні", — розповідає тренер збірної України Вадим Бражник.

За словами Вадима Бражника, перша гра двоматчевого протистояння відбудеться 13 березня в естонському Таллінні. Переможець протистояння Естонія-Україна у травні зіграє за путівку на Чемпіонаті світу проти збірної Ісландії.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також