На Закарпатті з'явились молоді паркурщики

12
1

Серед молоді стає дедалі популярнішим займатись спортом.

Є й екстремали, які обрали для себе паркур - мистецтво лазіння по стінах та видовищних стрибків з висоти.

Дедалі активніше в краї розвиваються спортивні напрямки, які до цього нікого не цікавили. До таких можна віднести і паркур: мистецтво долати перешкоди, швидко та динамічно рухатись. Людей, що займаються паркуром, називають трейсери. З’явились такі і на Закарпатті і розповідають про те, скільки часу захоплюються подібним екстримом.
 
Паркур - заняття, якому не можна дати чіткого визначення. Адже він увібрав у себе східні єдиноборства, акробатику, елементи брейк-дансу і легку атлетику. Мабуть, тому паркуром цікавиться все більше молоді. Хлопці, що тренуються по декілька років, розповідають і про новачків. Напевно, шалені стрибки, сальто, лазіння по стінах здаються дуже травматичними, але насправді, якщо правильно сконцентрувати свою увагу, навчитись володіти власним тілом, то значних травм можна легко уникнути.
 
Розповідають хлопці і про те, що для тренувань застосовують все, що бачать: закинуті будівлі, високі бордюри, перила та інше. Але мріють, щоб для них створили майданчик, на якому вони могли б тренуватись, нікому не заважаючи.

Коментарі

С
Сергій

а якщо і я маю бажання зайнятись паркуром до кого мені звернутись? ну там за порадами і т.д

Читайте також