На Закарпатті з'явиться ще один пункт пропуску з Угорщиною

106
11

Україна та Угорщина погодили відкриття нового пункту пропуску.

Як повідомили у Міністерстві інфраструктури, йдеться про відкриття пункту пропуску "Велика Паладь — Надьгодош" для легкового транспорту та можливість руху порожніх вантажівок масою понад 7,5 тонн на "Лужанка — Берегшурань".

Також розглядається можливість будівництва нового вантажного пункту "Дийда — Берегдароц," аби збільшити пропускну здатність українсько-угорського кордону.

Після підписання відповідних змін до угоди документ мають ратифікувати.

Віцепрем'єр з відновлення Олександр Кубраков розповів, що паралельно триває робота, аби розпочати предметні перемовини щодо запровадження спільного митного та прикордонного контролю з Угорщиною.

"Це дозволить нам пришвидшити контрольні процедури та зменшити час на перетин кордону", — підкреслив посадовець.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

К
Клован

Як у муку пернули на Паладі переход одкривати

Б
Бармалей

Як таке взагалі комусь прийшло в голову. Побудувати в таких чигірях КПП? Що це за геній корупції?

П
Паладь-Надьголош

Це буде самий востребований переход границі який лем мож подумати Паладь-Надьголош. Од Мукачева 2-3 години їхати лиш до шлагбаума. Чого коло Бігані не відкриєте? Коло термальних вод? Оби людям ближче було їхати? Із нашого боку табор циганський і з мадярського циганськоє село. Та будуть у гості ходити одні до других. Ганьба і сміх!

ҐТ
Ґрета Тумберг

Но та се розумний чоловік придумав у таких страшних дибрях одкривати міжнародний пункт пропуску! Там за день 3 баби із того села на біціглях проїдуть туда назад із блоком пива. Із траси Київ-Чоп туда ніхто непоїде. Бо далеко. І

A
Ao

Hahaha

A
Ao

Cece business. Bilshe nichoho

A
a/o

Одна перевага вже є: одна з непроїзних ділянок дороги тепер майже ідеальна.

A
a/o

Одним із його значення може бути те, що він скорочує час транзиту між Румунією та Угорщиною, а також між Угорщиною та Румунією. Від Великої Палади до Дяково всього 15-18 кілометрів, тобто це все, що має зробити транзитний пасажир на території України. Важко сказати, чи принесе це якусь користь Україні. Від нас багато залежить!

Д
Ділаш

Пункт пропуску Велика Палать побудують скоріш за все для відмивання грошей. Він незручний з угорського боку (далеко їхати до автомагістралі М-3) З українського боку він взагалі в дебрях

Б
Біженка

Ви хоч бачили де він знаходиться? Чому тут радіти? Хто туда їздити буде?

А
Анонім

Тать до ґути а автобуси як мавуть ходити мана му бога 12 годен на границі то не діло

Читайте також