На Закарпатті жінку підозрюють у вбивстві новонародженої дитини

4
5

Тіло немовляти із смертельними травмами виявили на одному зі смітників у Берегові.

В поліції Закарпаття розповідають, що у вбивстві правоохоронці запідозрили 39-річну жінку, яка виявилася матір'ю немовляти.

Жінка ретельно приховувала від рідних вагітність та не перебувала на обліку в жодному медзакладі. Коли у неї почалися перейми, вона пішла до господарського приміщення, де і народила хлопчика.

Жінка заподіяла новонародженому малюку несумісні з життям травми, а в подальшому загорнула тіло дитини до простирадла та віднесла на місцевий смітник.

Слідчі поліції повідомили жінці про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 117 Кримінального кодексу України, тобто Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини.

Наразі вирішується питання щодо обрання горе-матері запобіжного заходу.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Д2
До 23.47

Благими намірами вистелена дорога в пекло. Своєю начебто турботою про здорове майбутнє, ви прикриваєте свою хвору психіку і деградацію. Цікаво, чи здогадуєтеся ви самі, що абсолютно не відрізняєтеся від фашистів, які палили євреїв, бо вони не такі як треба, або рашистів, які вбивають/гвалтують/мордують українців тепер, бо знову ж таки, не такі як треба. Будьте людиною, а не твариною, користуйтеся мозком правильно, думайте перед тим, як щось писати, бо поки що у вас це погано виходить.

М
Мораліст

У кого ще крутяться на язикови слова : мати - це є св'яте ?! Соціалізовані , приручені тварини . Тепер так називають - людей ! Поки-що .....

ДН
До нижньої

Не потрібно вимолювати ! Потрібно правильно і розумно ставитися до свого тіла і організму ...З ДИТИНСТВА. Не лише майбутньої матері , а й всім в ролу по всій жіночій лінії. І обирати достойного самця , а не напівхвору , ковдушну субстанцію , що "теж" дуже бажає своїх виплодків . Медицина має бути на рівні і проводити селекцію : кому можна, а кому ні ... як було раніше в декотрих країнах. Тепер же за цим ніхто не дивиться . Демократія . Хаос . Тому і маєте неповноцінних , психічно - , нервово - ..., хворих новонароджених . А те , що ще прабабуся "бухала" , палила закрутки , харчувалася аби-як (інколи і від нестачі коштів , на жаль) , а її наречений вів таке ж безрозсудне існування - завжди має свій вердикт : причинно-наслідковий характер дій. Правда гірка . Не обманюйтеся . За все в житті приходиться "платити".

Т
Таня

От тварина. Деякі люди вимолюють собі дитя, а вона вбити, та й ще викинути на смітник... Сволота

НК
Ні корупції і казнокрадству

Ужас

Читайте також