На Закарпатті зловили пропагандиста, який прославляв "рускій мір" (ФОТО)

18
2

Чоловік на власних сторінках у соцмережах прославляв і виправдовував дії російських військових та заперечував збройну агресію рф проти України.

Як пише прес-служба СБУ, агітатор поширював ворожі повідомлення про «звірства українських нацистів», заперечував масові розстріли мирного населення російськими військовими в Бучі. Також, чоловік звинуватив США та НАТО у жертвах збройної агресії Росії проти України.

Ініційована СБУ перевірка підтвердила наявність у публікаціях виправдання та заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, а також героїзацію її учасників.

У рамках раніше відкритого кримінального провадження правоохоронці провели обшуки за місцем проживання фігуранта, у якого виявили георгіївські стрічки та повідомлення, що містять докази злочинної діяльності проти нацбезпеки України.

Відкрито провадження за ч. 2 ст. 436-2 ККУ, тобто виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників.

Коментарі

МП
Марга пісрана

Най пі*арові єб*ному в тюрмі покажуть «откуда готовилось нападєніє»

А
Антиондатрій

Я повім вам ще про єдного з Угольки. Василь Немеш (інвалід послі аварії, повідав ош церкви строїв). Доказував ош українці самі донбас бомбили, а мцклі то добрі люде, не гонні так робити.

Читайте також