На Закарпатті знайшли базу НЛО? (ВІДЕО)

65
4

База інопланетян виявлена в Закарпатському регіоні. Сенсаційне відкриття зробили українські уфологи.

Регулярні візити НЛО протягом останніх тижнів фіксували жителі відразу декількох областей: Івано-Франківської і Львівської. І тепер в аномальну зону приїхали фахівці, які і знайшли реальні сліди прибульців. Чим же Карпатські гори так приваблюють літаючі тарілки?Про це розповів кореспондент Олексій перевертаючись в недавньому сюжеті на телеканалі ТВ3 (Росія).

У центрі події загадкові уфологічні сюжети з району Чорної Гори (це одна з найвищих вершин хребта Чорногора, знаходиться на південно-східному кінці хребта на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей), які не залишають байдужими місцевих дослідників.

Коментарі

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

куцин зі своєю свободою завтра організує мітінг проти міжгалактичного громадянства та за визнання альфа кентавра історичною українською галактикою, з заявами проти всіх памятників воїнам павшим у війнні за галактику андромеди!

П
Простак

Судячи з нафтової калюжі, це НЛО-шники регулярно роблять незаконні врізки в нафтопровід ? Чи можна їх за це притягнути до кримінальної відповіджальності ? А може спитаємо "Венеціанську комісію", як "ум,честь и совесть нашей эпохи" ?

У
ууу

нло будуть роздавати громадянство гуцулам та свободівцям, тому і потрібна база консульство

ОР
Олег Ролажинець

Меня захватывали мужланы на НЛО, но начохр меня освободил!

Читайте також