На Закарпатті знайшли ще один "літальний" апарат контрабандистів (ФОТО, ВІДЕО)

15
4

Два дні тому на українсько-румунській ділянці кордону прикордонники Мукачівського загону позбавили «малу авіацію» контрабандистів однієї одиниці техніки, гексакоптера.

Ще один безпілотник виявили військовослужбовці відділення «Вилок» учора ввечері на кордоні з Угорщиною при відпрацюванні інформації оперативно-розшукового відділу Мукачівського загону щодо ймовірної протиправної діяльності.

Шум літального апарату прикордонники почули під час патрулювання кордону. З метою недопущення порушення правил використання повітряного простору наряд здійснив два постріли з сигнального пістолета, після чого вдалось зафіксувати падіння безпілотника. За 100 метрів від кордону, військовослужбовці виявили квадрокоптер та прив’язаний до нього пакунок з двома сотнями пачок сигарет без акцизних марок України.

Про факт виявлення ознак кримінальних правопорушень, прикордонники надіслали повідомлення до Закарпатської обласної прокуратури, ГУ Нацполіції та ГУ ДФС в Закарпатській області.


Нагадаємо, що Mukachevo.net писало про гексакоптер на Тящивщині, який доставляв сигарети до Румунії.

Коментарі

ДІ
Дормідонт Ілліч

Катапультою ті цігаретлі запускайте!

П
Піпо

Альо!!! Грамотєї!!!! ЛЕТЮЧИЙ!!! ЛЕТЮЧИЙ пристрій, апарат, змій ітд!!!!

М
Мішо

Хоть шо би робити оби нич не робити

Т
Тящивщинa

Та не так знайшли, як ППО прикордонних військ залпом з усіх стволів збила повітряного порушника кордону. Так - героічніше. Незважаючи, що Тячівщину так негарно обізвали

Читайте також