На Закарпатті знайшли українського Мауглі (ВІДЕО)

10
4

На Закарпатті два правоохоронці врятували життя 3-річному хлопчику – мауглі.

Він заблукав у полі біля лісу, за 4 кілометри від найближчої хати у селі Галоч. Хлопчик був босий, на голому тілі лише куца сорочечка. Він дивно поводився, ходив колами.

Побачивши людей, кинувся втікати. Весь брудний, з розкуйовдженим волоссям, 3-річний малюк аж посинів від холоду. Змерзлу дитину правоохоронці загорнули у бушлат.

У шоковому стані з переохолодженням хлопчика відвезли до лікарні. Тепер його життю нічого не загрожує, переконують медики.

Правоохоронці з’ясували: хлопчик – мауглі – це четверта і найменша дитина 22-річної жительки села Галоч. Вона глухоніма від народження і за дитиною не слідкувала. Горе-матір правоохоронці обіцяють покарати.

Коментарі

П
Пінхед

Глухоніма від народження, але в 22 роки найменшому вже три. Напевно їбстися полюбляє :)

НП
незабаром ПОКРАЩЕННЯ

Племінник О.О.Ледиди, також Ледіда бо секретар сільради коли записувала батька того Віті - Іванна, шо брат Саші губернатора то помилилася навмиснке, і родина їх з помилков у фамілії согласились. Коли помилка у фамілії це норма. А життя району і області чи буде помилкове. А Вітя Ледида-Ледідя не зможе усіх районних дітей стерегти. Хай берів Шандор Молнар і сільрада і соц.служби і сімейні і мінтовські кадри сторожать, бо негативно працюють, а Вітя Івановиич Ледида-Ледідя за ними не позирать, а Іван Ледида у Міжгірї щось позирать за в.щурьом.

У
УА

Молодці хлопці, дитину врятували. Такіх матерів треба відразу лишати батьківських прав.

О
Очевидець

Після представлення на посаду голови ОДА, на засіданні колегії Ледида сказав: "незабаром ПОКРАЩЕННЯ прийде у кожне Закарпатське село".Прийшло, навіть у той район яким керував і зараз ще більше керує його племінник, також Ледида. Що ще буде... .

Читайте також