На Закарпатті знову не впустили до відпочинкового комплексу іноземців (ВІДЕО)

29
24

Власники комплексу заявили, що вхід тільки для громадян України.

Як розповів журналістам UA:Закарпаття Степан Карабиньош, він разом із двома друзями, громадянами ПАP та Зімбабве, вирішили відпочити на озері в селі Оріховиця на Ужгородщині.

Однак, коли його друзі спробували зайти на територію комплексу, то їх не впустили й сказали, що вхід тільки для громадян України.

Хлопці вирішили не викликати поліцію й встрявати в конфлікт, а просто поїхали відпочивати в інше місце.

Правозахисники кажуть, що правоохоронців варто було викликати, адже тут були всі ознаки національної та расової дискримінації.

Власник відпочинкового комплексу пояснив, що хлопці не пройшли фейс-контроль.

Зазначимо, що така ситуація на Закарпатті трапляється не вперше. Так, у 2015 в ужгородський аквапарк не впустили іноземних студентів.

Більше про конфлікт в селі Оріховиця дивіться у відеосюжеті UA:Закарпаття.


Коментарі

Ц
Центровський

Ляпсус, або розуму шось нич ся не прибавлять у тебе...

Л
Ляпсус

Я з 2000 року в Западній Європі на постоянці:) і мандрую багато. не треба ми нич про туризм розповідати, я то точно знаю кули їдуть білі та багаті. А також не білі та багаті. Якщо не разу не був в Женеві, промовчи. І ніколи не маю проблем з фейсконтролем (на українців) бо розмовляю на трьох іноземних мовах. PS так шо заліпися

ДЛ
до Ляпсус

Який "здоровий глузд" ти захищаєш? Ти навіть далі свого носа не бачиш, хоч би звернув увагу на Європу яка під боком, до чого довела її толерантність і антирасизм, шо вже забороняють ялинки ставити і свинні колбаски жарити оби не задіти чувства вот таких понаєхавших "тожелюдей". Розвивати туризм - і яким боком йому може помішати расизм? Шо за херню ти несеш? Сюда шо, ніщі негри і індуси будуть приїзжати при умові успішної реалізацї? Нєт канешно, туристами будуть багаті, білі европейці. При чом туй вообще відсутність індустрії в Закарпатті? Се означає шо ми тепер маємо любити і зустрічати із "распростертыми объятиями" всякий черножопий зброд з усього світу? Чулувіче, шо в тебе в голові вобще)) Тать мало шивили ізвілінами

Л
Ляпсус

Середньовіччя якесь. Питання не в тому, чиї родичи де шо роблять, питання в тому, що на Закарпатті нема індустріі. І якщо туй шось інше має ся розвивати крім контрабанди цигаретликів і бог зна ще чого, то то туризм. Лем не кажить меня що на вході охоронник з льоту побачив що це гости з ПАР та Зімбабве (майже і там не всі злодіі). Тобто це є тупий расизм. Для регіону, який мав би розвивати турізм, це погано. Чи коли я йду наприклад в єгипет, то маю думати чи пустять мене в аквапарк? я якось не бачу высокого культурного рівня в тих хто розповідає ці агресивні дурниці. А захищаю я туй насамперед здоровий глузд.

ДЛ
до Ляпсус

родичі сих двох папуасів шо їх не пустили в басейн, вирізають і виганяють білих "експлуататорів" із ПАР і Родезії, а останню перетворили в Зімбабве в прямому і переносному смислі) А ти придурок їх защіщаєш. Шо взяти з куколда)

Д
Дваокол

Правильно центровський пише: хто такi цi чорнi зробили для науки, промисловостi, медицини-окрiм спiваня, спорту та крики , що до вiдмiни сегрегацii ??? Любителi екзотики-спробуйте пожити серед них в чорному соцioмi, на ix землi-в Африцi чи в Iндонезii, побачимо , як вони вас будуть там поважати!!!? А ви -DYПОлизи стелiться перед экзотикою, якi навiть не вчать вашоi мови, а саме ви -холуi перед ними балакаете на ламанiй англiйськiй!! Ви для них просто буферна Зона та товар-ви цього не зрозумiли? Шкода вас !!

Ц
Центровський

Ляпус, фейспалм)) Типовий, відсталий лівако-толераст) Хто взагалі ці люди? Шо вони зробили корисного для світу? В чому їх заслуга? Співати ротом? Кому це взагалі потрібно? Мандела, ти дурню неошколований, твій Мондела це перший терорист і ізверг, ну почитай хоча б його біографію, займися самоосвітою перш ніж ахінею писати і показувати себе олухом)

Л
Ляпсус

Хмм, тобто це Мандела, Біонсе, Обама, Уілл Сміт.. Центровський, сиди дома і не ганьби батьківщину. Чи розповіж, а чим ти такий видатний? Пишеш книги, граєш на піаніно, співаєш, малюєш? Може тим що червений стаєш як парадичка, якщо мало вип'єш?

Ц
Центровський

всьо правильно, не треба нам туй толерастію і черномазих, то примати дикі а не люди, у тих шо їх знизу захищають мозгів вобще нема))

Ч
Чурка

Люди то всі одинакові, так би мовити в правах рівні. Но нехотівбим за таков моймов із одного погара води пити. А як го добре непомили? Власник молодець, але не тільки чорноту в заклади не пускати, а й наших доморощених грандоїдів. Ну звідки Щефан Карабіньош цю мавпу знає? Бабло не пахне Щефане?

Д
До71

По -перше,Шмари ведуться не на екзотику -а на грошi !!! Хочу бачити, як буде мавпа без грошей гомбати закарпатську шмару ! Ти 71 перший дивися в корiнь проблеми -для початку .по-друге, любiтелi чорних, вiзьмiть до себе жити, тодi побачите , чому ми рizнi, любiтелi зоофiлii!!!

7
71

"Як гомбати наших дівок - то будь ласка" А вони їх силою гомбають? По-моєму, все взаємно. Дівчата ведуться на екзотику, це обумовлено інстинктивно, чим різніші гени перемішуються, тим більше варіацій для виживання популяції, з цієї причини білявим чоловікам подобаються смаглявки, а смаглявим - світловолосі жінки.

Д1
До 17

Це називася не вища раса, а взаємність.

Я
Я

Мене в Празі не пустили в клуб. Попросили паспорт Українців не пускають. Я словьянин і тоді був тверезий. Це не расизм? А ми расисти і сама погана нація.

М
Молодець

Власнику дай боже здоровя

1
17

А та ви уже вишша раса- гукани.

П
Петя

Як гомбати наших дівок - то будь ласка, а в басейн не пустили - Боже яка біда. Нажаль лише мала частка тих - то хороші люди, інші - наркомани і пияки.

Л
Ляпсус

Шкода. Ну, в ПАР їхати - you've got to have balls. В незалежності від їх колеру.

НМ
Нельсон Мандела

Це тупий расизм, але що зробиш. Наприкінці липня в ПАР напали і зарізали українського туриста. Такий світ.

Л
Ляпсус

Фу, расісти. Киби на наших за кордоном фейсконтроль такий чинили, я би сякі зачали голосити

С
Сергій

Все правильно зробили! Охорона -молодці!

ДД
ДО Дмс

А якщо ти десь поїдеш в Африку мало відпочити (кіть будеш мати гроші) і тебе непустять в басейн або хаман як будеш ся чуствовати.... і хотів би відіти як будеш цоркати зубами і пінити писком...

Д
Дмс

Правильно зробили. Доста нам ромів

Р
РРРРР

Биків понабирають в охорону. А ґазда майже тоже бик.

Читайте також