На Закарпатті знову організували безкоштовні курси угорської мови

14
3

Минулого року у травні по всій області стартували безкоштовні курси угорської мови, які ініціював уряд Угорщини. Тоді це була синхронна ініціатива із лібералізацією угорського ринку праці для українців через брак робочих рук в країні.

Минулого року безкоштовні курси угорської мови проводили у 52-х населених пунктах Закарпаття, всього зголосилося вивчати угорську мову понад 2000 закарпатців.

Нині можливість опанувати угорську мову для всіх бажаючих закарпатців продовжено. Є можливість навчатись у досвідчених вчителів, які навчатимуть мові на початковому та середньому рівнях. Про це повідомляють у Закарпатському  угорському інституті ім. Ференца Ракоці II (м. Берегово).

Як зазначається, реєстрація проходитиме на сайті genius-ja.uz.ua. Після реєстрації необхідно заповнити бланк-заяву, до якої необхідно додати копію паспорта або свідоцтва про народження.

Прийом документів триватиме до 25-го травня 2017 року. Заняття розпочнуться в липні 2017 року.

Коментарі

М
Мадяр

Це так мило, що люди які хочуть навчитися угорській мові, для початку повинні пройти реєстрацію на сайті який повністю по угорськи!!! ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ ЯКЩО ТИ ЩЕ НЕ ЗНАЄШ МОВУ???????????????????????????

Д
Даша

Де можна записатися?

AR
Ahmed Romel

"Дебил, б...ь!" (С.Лавров)

Читайте також