На Закарпатті знову побили футбольного арбітра (ВІДЕО)

25
31

Неприємний інцидент трапився у матчі Першої ліги області у селі Н. Коропець.

В напруженому дербі зустрічалися ФК «Н. Коропець»та ФК «Колос» Ракошино. На останніх секундах матчу господарі поля подавали зі штрафного, а форвард із Коропця переводив «шкіряного» у створ воріт. Голкіпер удар зловив, а господарі побачили гру рукою і накинулися на арбітра, який вже дав фінальний свисток.

І дійсно рука була, але у того ж гравця ФК «Н. Коропець», який і пробивав по воротам не за правилами. В підсумку на поле вибігли і вболівальники, а один із них вдарив арбітра по обличчю. Наразі на господарів поля чекає суворе покарання за недотримання безпеки на стадіоні.

Нагадаємо, що нещодавно у матчі обласної першості арбітра жорстоко побили ногами.

Коментарі

В
Ваня

Був присутній на футболі. Суддя продажний ! Вболівальники і гравці поступили правильно.

ДН
до нижньої марги

марго,шо то за звірь такий-баПки?іди скотино буквар читай,а не коменти пиши,тварина соплива

М
Мікі

Заслужено.

В
Василь

Муйдауне , не знавім же ти маєш таке нищестє .Же ти не є нормальним чоловіком ,а є продуктом ІНЦЕСТУ.

М
Мікі

За то і бють бо продавуться судді за бапки....а другого способу ниє оби лічити від тої хвороби.

В
Вітя

Бя, чому у нас дальше повно сих людей з совковою логікою. Якого вам треба поліцая? П- те у польшу, там вам і кийок і вашоє мненіє у сраку засунуть. Жесть. А на рахунок судді... Ну бити то по докунські, тут без варіантів.

П
Правдоруб

Казали, ош при мадярах та чехах било не добре. Но коли йшов жандарь гурі селом усі ся прятали. Бо уті ся довго не бавили, всяку нехарь та hуліганів шо мішали тихому житьови людий били такуй на місті. А коли злодія ймили та не у кетрец го клали, а одівали му на шию табличку "Я ЗЛОДІЙ" з яков овін стоячи на колінах коло церкви, докідь громада била на службі у храмови гойкав "Я злодій (якся пише) украв у чоловіка (якся тот пише) то-то тай то-то". Май булшої кари ніш презреніє людської НЕ БИЛО!!!! А теперь шо??? ...нич, бардак, тоті дітваки -"селфіки", смолаші тупі возяться тай нич не роблять, лем роліки знауть укласти, як машини трощать тай у ковбоїв грауться....короче, бардак...

ДП
дєвочке по визову Майдауну

Правильно коросто калгозна кажеш. Нормальний мент би ти давно пендрик в гузицю забив, а водь межи чоло пере@бав.

М
Майдаун

До заперевальних марг,васіля,копильця от шльондри і до мерші 20:12,то якась марга заперевальна писала под ніком “Май даун”,кіби у вас пробели в мозгах не були,то бисьте вже разницю у назві увіділи. Туй бидлота бандерувська ізголяєся над нами,нашим футболом.Мустювки вонячі,схрони короставі,хліви хуторянські,а не така бикота ваша,яка називаться “ультрасами” погроми робила і люди в Одесі спалювала!? То вы ск@ты породили оцю нибрясь,а типирь іще пысок удкрываете!Заткніть воняла,мутація роду людського,то лем при вас такоє ся творіть! А де поліція!? Колись без мента ни єден матч немош було провести? А типирь немош селфіку притянути оби тій бикоті по сусалам пендриком надавали?

Ф2
Федя 2

Правильно зробили! Суддя продажний!!!

Ф
Федя

Ти бику "мукачiвець" у 90 I тепер лем стукачом мав бати!

М
мукачівець

бидлотиння кончене..стерилізувати оби не плодилася ся бикота з "дерьовень"розмножаються як таракани..шкода не 90роки..судя би "кришу" наняв,ті би всіх блатуючих биків у озері утопили через годину

М
Мукачево

Гойра Коропець!!! П.зд.ти продажних судів!!!

КЗ
Керівник зовнішніх зв'язків ФСБ патріархату

Господи які дикуни

АР
АХМЕТОВ Ракошинський

Вы стадо! Давим 1500грн суддьови та поклав коропець раком) перебачи Шо діставись по єблету ) ну дякуву за ігру ! Вечер в хату!

8
8393729

!!!!!!!!!!!!!!!!!Суддя продажний !!!!!!! Всю ігру проти коропця судив !!!!!!

ДМ
До Мандауна!!

Ти опять ефір засераш!! Закрий свуй зливний бак! Воняку! Продукте інцеста!!

М
Місний

Марадона отдихає.

3
373

Это тот петух, Грабко младший...

В
Василь

Було на шо си подивити .

Г
Говерла

сам рукою хотів забити - а суддя винуватий. перегрілися на сонці, або шо.

В
Василь

Муйдаун ,ховайся бо ГАЛИЧАНИ ідуть.

НК
Н. Коропець

Шосьте примітивні тупі тварі. Шо ви судете усіх по одному тормозови??? Дійсно затупив, Його такой месні пресанули так шо білше на стадіон не вернеся.

Ч
Чіжмарь

Йовжі , Н.Коропець тай Ракошино ото ни гуцулы ,....Наші люди як гуканами были так гуканами ся и лишили.... я такых по ближнів Європі ( Мадярщина , Чихія доста стрічав . У нас так упозирать што гуканом -дибілом быти модно .

КЙ
кочало йовжі йовжійович

Казали, ош при мадярьох боло не добре. Бо коли ишли шандер гурі селом, та усі ся прятали. Бо уті ся довго не бавили, ай сяку гуканоту гуцульську пи@дили из сходу. Исе народ що иде у європу? Сим леш у іркутську хащу валити. Там их приймут за рудну душу, кить по пяні на перео не посадят

МД
Май даун

Безуно бандершня, галечани, полячки, львівшькі!!!

ШК
Шо казати....

Бикота і дикарі!!!!

П
Пішта

Бикота дебільнута

М
Містний

В Закарпатті кіть небув битий суддя та то і небув фотбал.

С
Степан

За такий ганебний вчинок потртрібно команду зняти з участі в чемпіонаті.

?
?

гуканота? бидлота? ідіоти? а ви як думаєте?

Читайте також