На Закарпатті зростає кількість злочинів

5
0

внаслідок економічної кризи

Про це вчора під час прес-конференції заявив начальник Головного управління МВС у Закарпатській області Павло Кононенко.



Зокрема, за його словами, `економічна криза в державі, а відповідно погіршення життя окремих верств населення, особливо тих, які порушували вже законодавство, призвели до того, що в Закарпатській області зростає кількість скоєних злочинів - збільшення за три місяці поточного року складає 8 , 7% - з 1 тис. 151 в першому кварталі 2008-го до 1 тис. 251 зараз `.



Кононенко також повідомив, що збільшилася кількість тяжких та особливо тяжких злочинів - на 10,8% (з 342 до 379). В цілому рівень злочинності в розрахунку на 10 тисяч населення збільшився з 11,6 за результатами І кварталу в минулому році до 12,5 зараз.



При цьому, за словами Кононенка, кількість скоєних розбоїв збільшилася на 100% - з 7 до 14, проте всі вони розкриті.



`В цілому відсоток розкриття злочинів у Закарпатті становить 91,3%, що на 7,9% більше, ніж у середньому по державі. За цим показником регіон займає 5-е місце в Україні. За динамікою жещодо кількості розкритих злочинів в загальних рисах кримінальної спрямованості область знаходиться на 3-му місці в державі після Івано-Франківської та Тернопільської областей `, - поінформував начальник ГУ УМВС в Закарпатській області.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також