На Закарпаття із зони АТО повернулися бійці Чопського прикордонного загону (ФОТО)

35
0

Вночі 16 лютого близько 50 бійців Чопського прикордонного загону повернулися із зони АТО (з Донецької області) - з колоною техніки та під керівництвом свого бойового коменданта.

Їх зустрічали у Чопі рідні, друзі та волонтери. Про це повідомила у мережі "Фейсбук" Лариса Приходько.

Нагадаємо, що кілька днів тому додому повернулись 102 військовослужбовці для нетривалого відпочинку. А незабаром знову повернуться на Схід.

Слід зазначити, що 16 лютого 2015 року також виповнилось 69 років з дня заснування Чопського прикордонного загону. З часу свого створення він пройшов кілька етапів реформування: з 1946 року – ОКПП «Чоп», як окрема частина Прикордонних військ у складі прикордонного округу. З 1993 року – ОКПП «Закарпаття» з розширенням організаційно-штатної структури. Наступною сторінкою став 2003 рік, коли частина отримала нинішню назву – Чопський прикордонний загін.

Як повідомили у Чопській міській раді, урочистості з нагоди вшанування бійців окремої бойової прикордонної комендатури (ОБПК) “Чоп”, які повернулися із зони АТО у вівторок перенесені на четвер, 19 лютого.

"Чопський прикордонний загін, 128 гірсько-піхотна бригада, всі закарпатці, які боронять нашу незалежність в зоні АТО, завжди будуть для нас героями, яких ми ставитимемо в приклад для всіх наступних поколінь", - зазначив у своєму привітанні голова обласної ради Володимир Чубірко.

Мукачево.net
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також