На Закарпаття переїхало жити вже 548 біженців з Сходу та Криму

11
10

Про це повідомляється в обласному штабі з питань розміщення сімей переселенців.

У Закарпатській області проживає 338 громадян, які переїхали зі східних регіонів (122 з Луганської області, 216 з Донецької). Усі переселенці забезпечені тимчасовим житлом.

Обласний штаб по переселенцям тісно співпрацює з організацією Товариства Червоного Христа України та благодійною організацією "Комітет медичної допомоги в Закарпатті".

Нагадаємо, закарпатські художники теж підтримають армію України.

Коментарі

НО
НА ОРГАНЫ ИХ

1

Д
Добро

повинно бути з кулаками. Перш ніж когось приймати, потрібно розібратися who is who.

Ч
Читач

у свій час Масарик прихистив і дав свободу галичанам, то вони потім йому зробили Карпатську Україну. Отож прихищайте біженців зі Сходу

M
Mulidran

мля, опять боты Закарпатец и Ко вернулись, только ники сменили. Шановна редакция опять впадает в спячку

Z
Zoltan

А множет у них корни подкарпатсике, ведь тысячи наших поехали на работу в Донбас, и десятох знаю наших, которые по разным причинамм поселились в Крыму!

М
Марианна

сколько злости и желчи в вас, дорогие земляки.Читайте больше Библию и слушайте внимательно проповеди в церквах.

3
333

zzz прав. Хтось розбирався скільки серед них засЛанців, сепаратистів, терористів, ФСБ ешників. Прижиються і почнуть Закарпаття мутити. Що вони для Закарпаття зробили корисного? Нич!!! А проблеми будуть.

Х
ххх

реаліст-во первих стрьомний ти і таких як ти -НЕНАВИЖУ!!!шо ти зробив піллого кацап-се як ти називаш людий-СЕ ТВОЕ УБОГОЕ ВОСПІТАНІЕ У СХРОНІ!!!ВО других пишеш кацапський прапор-то е ТРІКОЛОР-І ПРАПОР ПРАВОСЛАВНОЇ СТРАНИ ДО ЯКИХ БОЛЬШИНСТВО ЛЮДИЙ ЗАКАРПАТТЯ І ОДНОСИТЬСЯ-а ти е тото самое ГАВНО ЯКОЕ ТУЙ хоче воду мутити-гадів шось много ся розвело шо через перевал позуть

Р
реаліст

zzz? можливо жорстко, але правда, мало того, ще тут почнуть з кацапськими прапорами з правосєками боротись... не варто їх приймати..... стрьомні вони

Z
zzz

Нафига понаехали? Пусть защищают свои дома, а не в тепле... Гнать, а то потом не выгониль.семьи военных, которые сейчас отстаивают восток будут дальше по облащагам, а им улучшенные условия будут..

Читайте також