На Закарпаття переїхало жити вже майже 3,5 тисячі переселенців

12
12

Як зазначають у Регіональному штабі з питань соціального забезпечення громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО, станом на 27 лютого на території Закарпатської області тимчасово розміщено 3484 особи України.

Зокрема, 276 людини переїхали з анексованого Криму, а 3208 - прибули з району проведення антитерористичної операції. З них: 1489 – дієздатні особи (476 чоловіків і 1013 жінок), 950 – діти та 1045 – інваліди та люди похилого віку.

Для порівняння, на початок 2015 року їх кількість становила 3164 людини, з яких 2911 осіб з АТО.

Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Коментарі

Д1
до 111

треба нам закарпатцям винести їх на вилах у свій Даунбас...альфонси прокляті...

1
111

486 чоловік чому не їдуть захищати свій Донбас?

ДД
до до до ольги

бля...я же и говорю, попробуй к пукину попади на работу..галичане все тюменские вышки облепили, верховинцы -стройки, девки-трассы..

ДО
до-до Ольги

правильно у Пуккина надо работать,а на Закарпатье жить за счет порядочных местынх жителей...пи...йте в свою кабдзонскую Новорассею варяги....

О
ольге

до путлера им попасть слабо-это факт..там западенского быдла уже 2 млн работает. попробуй устройся на работу.

С
Сибиряк

Рагулі для росіян не співвітчизники.

Д1
До 123

прошу вибачення,шановна пані,та хочу нагадати,як рік тому назад обширні площі усіх без виключення міст Сходу були вщент заповнені стар і млад і усі істерично волали "Путін Рассея,спаси нас,введи вайска!" Він вас почув,ввів головорізів із Кавказу, і що,радуйтеся,щоб ви з підвалів ще років з десять не вилазили ! Ваші оболванені мужики безвольні і безмозглі під руськими загранотрядами ідуть і убивають своіх співвітчизників,лишаючи сиріт .Ви і без того обділені по жизні,но Бог вас іще не так накаже за ваші злодіяння!

О
Ольга

а чого всяка нечисть до нас приїзжає,притому працездатна...до Путлера слабо...або Даунбас відновлювати...а ті дебіли 476 чого у Закарпатті, а не у АТО...мені їх не жаль,самі кликали Пукіна ,а тепер пожинають плоди...СЛАВА УКРАЇНІ!!!

6
6

тоті 476 чоловіків най йдуть добровольцями замість наших хлопців у 128 бригаду нішто казати шо хворі та немочні кіть берує держати автомат най іде за два місяці учебки мош навчити любій спеціальності най крумплі чмстить та гріє воду більше з них пользи буде бо знають свою місцевість краще ...

Д
друг

Іще тих уродів туй нехватало

Д!
до !!!

доля правди в тому є...не всі..но гниди попадаються

П
Петро

А земельные участки им выдадут? Формально - они участники АТО... причем не по своей воле.

Читайте також