На Закарпаття прибуло кілька сотень курсантів, які допомагатимуть прикордонникам охороняти кордон (ФОТО)

10301 5

На ділянці Мукачівського прикордонного загону створюються резерви, які у випадку збільшення спроб протиправної діяльності здатні у найкоротші терміни стабілізувати ситуацію.

Про це повідомили у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

Зазначається, днями на Закарпаття прибули кілька сотень курсантів Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького та інших закладів вищої освіти МВС.

Основним їх завданням є набуття практичних навичок щодо контролю за дотриманням прикордонного режиму та режиму державного кордону, оперативного реагування на зміни в обстановці у прикордонні, а також у запобіганні спробам незаконного перетину кордону та забезпеченні публічної безпеки і правопорядку у прикордонній зоні.

"Після ознайомлення з ділянкою проходження стажування, специфікою організації служби із забезпечення надійної охорони кордону, майбутні офіцери виконуватимуть завдання у складі прикордонних нарядів разом зі штатними персоналом, залучатимуться до патрулювання державного рубежу, проведення контрольно-перевірочних заходів тощо", - додають у повідомленні.


Коментарі

М
Миротворець

'МАЗАНІ" ідуть кордон захищати

Г
Гийзо

Даже незнаю шо уповісти на це))

Д
До"ЮГГій-2"

пане ЮГГій!-ТОЧНо Ви Кажете-на СХІД=от Там-АЖ ОСОБО-СУМЩина,ХАРКІВщина і пр!От ТАМ Тепер треба!

*
*****

Все правильно - практичне навчання в польових умавах.

Y
Yuhi

треба їхати на Харківщину,Сумщину,Чернігівщину! Охоронці режиму ))

Читайте також