На Закарпаття приїде міністерка освіти Новосад

13
40

Візит головної освітянки країни до Ужгорода запланований на п'ятницю, 6 грудня.

Наразі подробиць про приїзд Ганни Новосад немає. Відомо що міністр освіти проведе брифінг у прес-центрі Закарпатської ОДА.

Прес-конференцію заплановано 6 грудня на 14 годину.

Нагадаємо, нещодавно Ганна Новосад заявила, що в Укрaїні зaбaгaто вчителів.

Коментарі

ДД
Директор дурдому

Пацієнте Майдаун ,повернися на лікування ,пропуск процедур погано впливає на твій психічний стан.

М
Майдаун

йой ото забава нам у чікошове інтернит провели,типирька можу сам з собов ся вадыти. лем бем ы-ы тото сесе йоу боу тать вать кацапсрать ы-ы буу-муу ква ква палынка штрымфля палачынтывка!

М
Майдаун

Блювото тупа,18.22, фак’ю!

М
Майдаун

я не бду спорити і визнаву ош я чорт тріперний і приплентач із московії.нас сволот спеціально сюда нагнали в гуновозах оби ми туйка робили біду і нищили сись край.но за то ми файно платят і я бду то робити поки мене не закопкают лабами ці не привяжут до ковбиці і пустят в сплав по Латориці.

М
Майдаун

Чорте тріперний,14:55, “моксянське” !?Завали свуй будар,ты бандершня гнуйна! Сталін чортув сюда вас нагнав. Отброси людські заперевальні! Ти гнидо,15:45,любий циган по сравненію з тобов і бандершньов,то вінець творіння!

М
Майдаун

До 14:55.То не є правда.Миня вже туй цигани моєй маманьке сделали.

Д1
до 14:48

Кацапе обсиканий, ти себе до людей не записуй, бо такі як ти - не люди, а звірйо і худоба. Понавозили вас паскудот мокшанських в гамновозах і вагонах для скота, а потім розповзлися по цілому Закарпаттю як чума і смороду наробили.

М
Майдаун

Марго заперевальна,12:20,бурячанки вжесь улляв у ся! Быдло вонячоє,гузиця,то якраз твоє і вашоє єдиноє місто яким вы мыслите! Йододефіцитні дегенерати!

В
Василь

03:42 .Придурку дриштократівський , паси вівці і не пхай свого носа до обговорення незрозумілих твоєму курячому мозочку справ.

Г
Гарік

Мадяри ще мають каплі Бейреша і тому вуйків на конях привозять в Берегово.

М
Майдаун

О..о...о..штось фляшка ми гузицю жме читаво. Похерили моє очко,я ш повів ош пхали літрову,а моі цімбори двох літрову ми забили.Я просив оби мині туману освіту даяку дали,а они фляшку вгатили,но нич -так даже ліпше.

М
Майдаун

О..о, бандершня лепава розкудахталася. Похерили,бидло схроновськоє,, освіту,науку,наукоємку промисловість,підсадили освіту,медицину,науку на корупцію,а тепер ізригавуть жовч! Загнали люди у словацькі вузи!То точно вози.Де і коли в Словакії була освіта і наука!? Та і Польша також,окрім Кюрі і Коперника похвалитися нічим.Мадяри мають фон Неймана. Нашу освіту і науку УРСР,одну із кращих у світі,галицькі сільські вуйки перетворюють у хлів. “міністерка -балакавриха” приїдуть! То в Трускавці,соросятинку вибрали?

М
МДУ

Ну хз, я учуся і ще м не платив, та і не собираюся

ПЖ
Придурок жизні 2

шо за дічь пишете придурки?! я не думаю шо КПІ чимось отлічаєся от ЛП чи Ужну так шо ідіть на*** придурки, а не хочете вчитися бодай у такому вузі будете платити не лем за взятки а в три раз більше на контрактній основі бо вчителям же піднімуть(може) до 600 марсіянских доларів так шо не пиз****, як ся каже не хочешся вчити попи***** у армію таге я топтав півтора року у тій бударні так шо удачі придурки

П
Правда

А що ви хочете від вузу, коли: на "...му" факультеті УжНУ декан повіз у Київ чемодан долларів, щоб відкрити вчену раду для захисту дисертацій. Декану тепер треба відамортизувати своє бабло + ще й щось собі заробити. Після відкриття такої вченої ради на ній вже встигло захиститись куча народу, при чому 30-40% з тих захищених - повні дауни, але грошовиті дауни. Потім таким даунам і пари дають ще проводити. Який рівень знань тоді ми можемо очікувати від такого персоналу.

А
аспірант

Доцент!! піди на стрічку з тов пані і скажи їй про те бо ти дуже прав. Черговий "інститут" чи академію хоче мати коледж мистецтв !!!! біля якого роками не можуть покласти асфальт і юні митці ламають там ноги, як туди пройде така файна міністерка?.

Д
Доцент

Перекваліфікувати ці псевдовиші у Ужгороді і Мукачево в ПТУ і готувати штукатурів - плиточників ,столярів , парикмахерів і поварів.

R
rem

Доцент каже правду. В університеті є також і порядні та кваліфіковані викладачі. Але є і проблемні, які купили собі наукові ступені і рівень знань яких бажає кращого. Тому проблема дуже проста: очистіть вуз від лжекандидатів та лжедокторів наук з купленими дипломами, достойним - дати нормальну зарплату, і тоді рівень хоча б східнословацьких вузів УжНУ спокійно досягне. Дуже складне питання: як відфільтрувати таких лженауковців, бо вони зазвичай не тільки купили собі дипломи кандидатів наук, але і забашляли за робочі місця.

Д
Доценту

В Косино треба офіціантів та барменів - зарплата 40-60 тис. грн., цілком серйозно. Повісиш на бейджик свої дипломи то може і чайові дадуть більші, не сумуй!!!

К
Кадровик

У солідних компаніях та держструктурах дипломи УжНУ (юристи та економісти) викликають регіт і роботодавці не можуть зрозуміти хто і чому вчить тих студентів. Така солідна освіта може бути тільки в академічних вишах, зуб даю.

Л
Луп

Усі мої знайомі з дипломати так званих університетів працюють на будові у європах. Це свідчить про те, що рівень знань у цих університетах не дотягує навіть до радянських ПТУ. В ПТУ хоч трактор вчили завести. Раніше диплом університету давав можливість бути начальником над неробами. В нас час цей диплом нічого не вартий, так само як і знання, які відірвані від реальності. Тангенси і котангенси він буде розказувати тут.

Д
Доцент

І саме тому я, дурник такий, проголосував за Зеленського і ЗекоМанду. Думав в мене буде зарплата 4000 доларів, щоб я більше не тряс хабарі з студентів, але замість 4000 доларів отримав ту штуку, якою Зеленський грав на піаніно. От же ж халепа!

Д
Доцент

Треба як до вчителів так і до кандидатів/докторів наук суттєво підняти вимоги: відповідно скоротити кількість вчителів та науковців і в рази підняти тим , хто витримує вимоги, зарплату. Зарплата науковця не може бути меншою 1000 долларів, а вчителя 700-800 - інакше створюється ситуація стимулювання отримання тіньових доходів і повна демотивація. А це - деградація - читай мій комент нижче.

Д
Доцент

Навіть якщо пту назвати університетом ,воно ним не стане.Справа не у назві ,а у рівні викладачів .Якщо вони рівня бурси то підняття рівня оплати все одно не підніме їхній рівень.Тяжко стрибнути вище своєї голови.

Л
Л

В Україні не забагато викладачів, в Україні занадто багато корупції і занадто багато лжепреподів які купують собі місце роботи і створюють ситуацію щоб в студента була відраза від навчання.

Д
Доценту

strana.ua і їм подібні кажуть що треба ще більше вчителів. А Ви кажете, що треба розігнати. Кому вірити?

Д
Доцент

Може пані міністерка накінець вже розгоне то наше Ужгородське пту.Бо то є стидно ту бурсу називати університетом.

Д
Доцент

Зарплата кандидата наук в УжНУ на повну ставку складає в середньому 8-9 тис.грн. Це в середньому - приблизно 350 долларів. "Продукція" університетів на заході - це кваліфіковані студенти-випускники та кваліфіковані науковці, які здатні генерувати нові знання. Такий африканський рівень оплати праці науковців в Україні в цілому та УжНУ зокрема має своїм наслідком: падіння рівня знань студентів-випускників; падіння рівня кваліфікації науковців. 1) По випускникам: частка студентів, які самостійно не пишуть, а замовляють собі написання дипломних робіт на своїх кафедрах, з року в рік зростає. Частка таких студентів зараз вже більша, ніж частка студентів, які пишуть свою дипломну роботу самостійно. 2) По науковцям: частка кандидатів та докторів наук, які самостійно не писали свої дисертації, а замовляли собі написання дисертації на вчених радах, з року в рік зростає. З таких наук як економіка кожна 2-3-тя дисертація - куплена.

Ш
Шоумен

Напевно она їде до мени переймити мій розум бо мама говори жи я туй сильно мудрий.

Ш
Шоумен

напевно луп має рацію. от те, що вона неграмотна, так це 100 відсотків. і хоч міністерка, хоч міністр освіти, коли ти тупа, чим тут допоможеш?!

Л
Луп

Тільки закарпатська учениця написала твір без помилок. Їде переймати досвід.

Р
Рем

Це все через євробляхи вона приїжджає!

НР
Няньо Рема

Няньо ,який то інститут ,то є сране пту для глухо- німих.

Н
Няньо

То їй будуть показувати де є Закарпаття і чим воно відрізняється от Галичини бо далі Трускавця вона ніде не була, крім Мальдівов і Багам. Могла би мадярський інститут у Берегові закрити.

Д1
до 1

Рівень твоєї компетенції не перевищує компетентність ЗМІ, які для тебе авторитетні. strana.ua - Одна Баба Сказала (Скандали, інтриги, розслідування і репости). Денис Иванеско з своїми "Полагаю" і "Боюсь" хай іде писати романи. Суть роботи журналіста полягає в іншому - давати чисту і не спотворену інформацію. Різні відділи рахують по різному тому і отримав 2 різні цифри - 441 708 і 437 878 вчителів. Його не цікавить звідки беруться ці цифри. 4 000 вчителів різниці по його словам, а насправді 3830. Компетентний не може освоїти дію віднімання, маніпулює цифрами і звинувачує міністра освіти в тому, що вона не знає скільки в Україні вчителів. Він в неї особисто отримав 2 різні цифри? Рівносильно, що запитати бухгалтерію і відділ кадрів про те, скільки в них робітників на великому заводі? А потім дорікати директору, що він не знає скільки в нього робітників. Його робота не в тому, щоб кожного дня робітників рахувати, а забезпечити правильну і ефективну роботу заводу.

Д1
до 18:36

який ти в біса мукачівець? кацапський лупень, який привезений сюди в товарняку з Усть-Зажопінська.

М
Мукачівцю

Не "не важно" а "не важливо"

М
Міністерка

Микачівець він же шоні майдаун ,закрий свій беззубий писок ,бо гімном воняє .

М
мукачівець

така тупа,як ся редакція...в УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ НЕМААА!!!!! слова міністерКА!!! НЕМА!!!то галицайський ТУПИЙ СУРЖИК,мова СМІТЮХІВ І БИДЛА СІЛЬСЬКОГО ОПОЛЯЧЕНОГО...МІНІСТР ОСВІТИ-не важно,жінка,чи чоловік..

1
1

Рівень компетентності міністра освіти: https://strana.ua/opinions/237268-v-kieve-ne-khvataet-600-uchitelej.html

Читайте також