На Закарпаття вже прибула "Кобра", яка охоронятиме Януковича

11
9

Автівкам на іноземних номерах радять у ці дні не виїжджати

Як вже повідомлялося, за кілька днів до офіційного візиту Президента України Віктора Януковича на Закарпаття, який очікується 30 жовтня, в область має прибути підрозділ спеціального призначення «Кобра».

Зокрема сьогодні вдень одразу пять-шість спецавтомібілів мчали по трасі Нижні Ворота-Мукачево у бік Ужгорода. Всім іншим автівкам потрібно було з'їхати на узбіччя. Кортеж "Кобри" зафіксував на камеру Віталій Мещеряков, голова Закарпатського ОДТРК.

Скоріш за все "Кобра" пробуде на Закарпатті до кінця середи, 30 жовтня, аби "наводити порядок" на дорогах області, і дочекаються від’їзду Януковича.

Крім того, у понеділок можна очікувати і на особисту охорону Президента, яка зазвичай супроводжує гаранта під час подорожей.

Весь цей час водіям-закарпатцям радять бути обережними. Особливо тим, хто їздить на закордонних номерах - за нашою інформацією їх "кобрівці" планують зупиняти і перевіряти в першу чергу.

Мукачево.net

Коментарі

І
Іван

Правильно, що у нас бояться інспекторів, бо тому що порушують, пяні за кермом, не мають посвідчення на керування, і.т.д. якби не порушували як за кордоном, а їздили б згідно ПДР, то і не боялися б..це моя думка.

В
вуйко

саме смішне у цій історії, що винуватець торжества буде пересуватися вертольотом колишнього МНС то для чого тут кобра?

Р
Руслана

В жодній країні світу такого маразму немає. Президент охороняється від народу,який його обрав. Просто нема слів.

ТП
Така правда

У Європі інспекторів не бояться, але поважають, у нас бояться, але не поважають.

МС
Микола Староста(Жалива)

Приїхало на Закарпаття 12 даішників уже шухер зробили:)

М
мукачівець

Люди, прячте шапки!

М
місцевий

Геть втратили совість! Ну й що якщо президент їде на Закарпаття. Доріг немає,іде зима, люди сушать голову, як зиму перебути, казначейство затримує людські гроші, молодь втікає за кордон, в пошуках достоойного життя та заробітку, пенсіонери виживають на мізерні пенсії,в порівнянні з віп-пенсіями зажерливих та пихатих колишніх слуг народу, котрі лікуються та віпочивають по Європах, за наші з вами податки! А ці кортежі влаштовують на наших дорогах сафарі, заради безпеки народнообраного президента. Жоден президентєвропейської країни такі розтрати державної казни не дозволяє собі, в принципі. Сумно і ганьба!

МС
Микола Староста(Жалива)

То комусь на Закарпатті всюди гыды (змії) сняться:)

IA
I am

На Україні вже давно не існує підрозділ ДАІ під назвою "Кобра". "Кобра" була розпущена.

Читайте також