На Закарпаття з Сходу та Криму приїхало вже 850 біженців

13
15

Станом на 24 липня на території Закарпатської області зареєстровано 850 громадян, які перемістилися з тимчасово окупованої території.

З них  629 – з Донецької та Луганської областей, 221 – з Автономної Республіки Крим. 

Із 629 громадян зі східних областей – 109 чоловіки, 203 жінки, 234 дитини віком до 18 років та 83 - люди з обмеженими фізичними можливостями та особи похилого віку.

Найбільша їх кількість розселена в м. Ужгород, Ужгородському (263) та м. Мукачево,  Мукачівському (172) районах області.

Також, психологами Управління ДСНС України у Закарпатській області надається відповідна кваліфікована допомога. 

Для довідки! Громадяни, які переміщуються, можуть звернутися за допомогою за телефоном: +38 (0312) 61-22-20.

Також в  цілодобовому режимі працює безкоштовна Урядова «гаряча лінія» - 0 800 507 309.

Коментарі

ОН
Олекса Неборак

Відів им тих біженців - така розмальована панія на білому Лексусі, а ще пса з машликом має у ташці :-)

ШС
Шо, с Западу пока не едут?!

Поедут после ратификации с ЕС. Много старых хозяев приедут - вот тогда и наведут они порядок. Научат любить собственность, свободу и демократию. Быть честными и правдивыми!

ДТ
до тьоти

по-поводу приймеме и накормеме , ты туй мало загнула...да не мало...фосо загнула, тьотя..

Т
тьотя

ми люди на Закарпатті добрі, приймеме, накормимо, а та паскудь буде наші хатки обкрадати, та я вже не можу спокійно ходити по селі, ви побзирайте, які жіночки Донбасу спокійні, приодіті, а ми тут сидиме на валерянці шоби наших не взяли на войну. ШАНОВНІ НАШІ НАРДЕПИ БАЛОГИ НЕ ПУСКАЙТЕ НАШИХ В АТО, хай ідуть Донбасівці, а свою землю захистимо

КП
кто писал к 240720141831

хорошо, сука, что ты еще никуда не бежишь, а только можешь обсирать людей которые вынуждены были покинуть свои дома...и показываешь наше закарпатское " гостеприимство" и " сострадание" к этим людям. Что касается криминальных заезжих людей....ты бля , чепушило по Ужгородским или Мукачевским улочкам ночью поброди , возле подпольных аппаратов потусуйся ...вообще после этого и днем будешь очковать где-то ходить..И ВСЯ ЭТА ПРОНЮХАННАЯ И ПРОКУРЕННАЯ ПУБЛИКА-НАША!!!!ЗАКАРПАТСКАЯ!!!!

М
Мукачівка

Треба організувати пункти, де психологи або інші спеціалісти проводили б бесіди з переселенцями, допитувалися побільше про їхні погляди на життя, політику, Україну. Якщо це нормальні, толкові люди, які хочуть працювати,без національних сепаратични настроїв, дозволити їм залишитися. Якщо наглі, безпардонні, з комплексом, що їм весь світ щось винен - негайно висилати назад, поки вони не ввели розбрат на нашій землі, поки не пізно. А то ще будуть ходити, кричати, що вони в рашу хочуть

К2
к 24.07.2014 18:31

пиндос тебя зачал, сепар гребаный! нах на Лугандонщину!!

7
777

Наша "закарпатська ненька"помаленьки напоминає землю Палестини.

НИ
ну и пидорасы же вы верховинцы

галимые жадные, завистливые и продажные пидорасы!!!!!!

З
ЗЛА

Хай валять на...й в свІй Донецьк і Луганськ. Наші хлопці гинуть , а вони собаки сюди зїжджаються

В
Вася

Женіть тоту паскудь гет удсіть, по санаторіям їх розселили, а воно ходить і пиздить шо треба туй усіх розкуркулювати, бо ми за їхній уголь собі хижі настроїли. А ще межи собов говорять шо ту лохи живуть, бо задарь їх пригріли і кормлять. А многим ся біженціям туй полюбило і они не хочуть йти домів.

О
однозначно

Ніяких біженців, переселенців та їм подібних нам, закарпатцям не потрібно! Достатньо тієї війни, смертей, горя, біди що за їх підтримки прийшли в нашу державу. Мало того ці "наші браття із сходу" ще мають совість сюди їхати, до бандерівців, на наші шиї тягарем вмсіти. Розумію, якщо діти, пенсіонери, інваліди-одна справа.Інші, в основному чоловіки, от ворот поворот-туди звідки прийшли...виконувати свій конституційний обовязок-захищати батьківщину на передову у свої рідні міста! А жінки теж нехай шукають собі бодай тимчасові роботи, щоб утримувати частково сімї. Нічого сюди їхати, нашою добротою та гостеприїмністю зловживати. Треба свої міста і села відбудовувати на сході країни. Війна для всіх війна!

U
user

ПАНЕ Балога ВИ можете все РОБІТЬ автономію референдум буть ЩО. . зупиніть страх жінок і матерів Нетреба нам беженців нам хватить бідних своіх

A
avtoremus

Согласен с выше указаным женщины дети пусть остаютса а мужыки хай идут землю свою защищать а не по ужгороду ходить и у малолеток сумочки да телефоны воровать у нас тут спокойный был город пока нечесть всякая не понаехала пускай а если уж так пускай их на радванку на тельмана поселят там на них быстро управу найдут.....

А
АБСУРД!

Із 629 громадян зі східних областей – 109 чоловіки.! НАФІГ звідси! шо це за біженці?? скоти, заварили кашу і бігоооом звідти, до бандерівців??? вони ж вас убьють, зїдять, покусають! чи це не ваші слова??? чому не РАссея? а Бандерівщина? захищати своій ЮГОВОСТОК! із триколором у єдному місті,а не тут отдихати, доки наші чоловіки там за вас ідіотів життя віддають!

Читайте також