На Закарпаття знову ввели внутрішні війська

12
0

Після місячної перерви

Внутрішні війська МВС знову розпочали оперативно-профілактичне відпрацювання Закарпатської області. На виконання розпорядження міністра внутрішніх справ про продовження заходів щодо стабілізації оперативної обстановки, командувачем внутрішніх військ МВС України генерал-полковником Олександром Кіхтенком направлені 40 військовослужбовців Управління Західного територіального командування, - інформує прес-центр внутрішніх військ 20 листопада.



Їхнє завдання - надання допомоги органам внутрішніх справ Закарпатської області у стабілізації криміногенної обстановки, участі в заходах щодо забезпечення належної охорони громадського порядку, попередження злочинів, насамперед крадіжок з квартир, протидії нелегальній міграції тощо.



Бійці внутрішніх військ працюватимуть у Закарпатті до 2 грудня, повідомили ZAXID.NET в ЦЗГ ГУ МВСУ в Закарпатській області.



Як відомо, 20 жовтня закінчилось попереднє відпрацювання області внутрішніми військами МВС. Тоді до Закарпаття було відряджено 150 військовослужбовців управління Західного територіального командування ВВ та полку спеціального призначення `Ягуар`.



Рішення про проведення заходів щодо попередження правопорушень у Закарпатській області ухвалив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко під час робочої поїздки до області у вересні цього року.



30 вересня міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, перебуваючи в Ужгороді, оголосив свій наказ про реорганізацію управління МВС України в Закарпатській області, відсторонив від роботи його начальника Віктора Чепака та звільнив Олександра Яцканича з посади начальника обласного управління ДАІ.



Ю. Луценко назвав роботу закарпатської міліції провальною і оголосив про початок службового розслідування щодо діяльності начальника УМВС області та комплексної перевірки органів і підрозділів управління.





Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також