На закарпатців чекає чергове підвищення тарифів на послуги ЖКГ

11
7

У Мінрегіонбуді зазначають, що перегляд тарифів на житлово-комунальні послуги є об'єктивною необхідністю.

На офіційному сайті відомства зазначають, що основними причинами перегляду тарифів є зміна вартості енергоносіїв, водопостачання, підвищення мінімальної заробітної плати, а також тривале стримування зростання тарифів у минулих роках.

Все це, пояснюють у Міністерстві, призводить до збитків підприємств галузі, які з початку 2015 року склали 2,7 млрд. гривень.

«Тому, виходячи з цих умов, а також враховуючи підвищення тарифів на енергоносії, зростання цін на матеріально-технічні ресурси, зміну рівня мінімальної заробітної плати, здорожчення робіт субпідрядних організацій, перегляд тарифів на житлово-комунальні послуги та приведення їх до економічно обґрунтованого рівня, є об’єктивною необхідністю», - додається у повідомленні Мінрегіонбуду.

Нагадаємо, що в травні цього року, відбулось суттєве підвищення цін на «комуналку».  А з 1 вересня ціни на електроенергію для закарпатців зросли ще на 23%

Мukachevo.net

Коментарі

Н
Н.

Нехай по своїм економічних обгрунтованих нормах живуть депутати,преєидент....

С
Селюк

Підріоти де сь те ся схарили? Коли бов майдан та ви туй вшиткі умні боли. Дисьте га? Шо фіговий вам Яник бов? Но шо, із очкастим і щоколадним у гейропу вступили? газ по 72 долляри, ге? Файно по-новому зажилисьме? Ах но да, то вшитко Путін виноватий... то він краде і народ за даунів щитає. Наскакалисьте сволочі!

1
1111111

Хотілисьте Эвропу маэте!!!Думали шо зарплата буде 200$ ...?А типир думати треба як прожити би мати завтра на хліб!!!Янукович крав боло іщи добре. А ПОРОШОК І Очкарик іщи розкрадуть шо іщи мош і начнеся дефолт бо ми жебрач никому не нужні.

ИЯ
Исповедь Януковича

" .. и зачем вы хотели меня убить и прогнали из страны!!!????..Надо было просто попросить...и я бы вам .. -и гривну обвалил в 3 раза -и льгот лешил -и тарифы с ценами поднял в 2-3 раза ..короче наху..евертил бы вам все, что захотели бы..

Ч
Читач

Майдан 3.0? Ви ся довийобуєтеся... шо майдан, на якому Янукович утікав вам ся покаже забавков!

Г
громадянин

Реформаторів на гілляку завісити пора!

В
ваня

так можна повишати до безконечностi. але хто зможе платити.я думаю, що нашi реформатори похоронять ЖКХ за пiв року.вперед у 90-i.ура

Читайте також