На закупівлю медикаментів мукачівцям виділено майже 12 млн грн (ФОТО)

11
6

Таку інформацію оприлюднила Мукачівська міськрада.

Для забезпечення потреб медичних закладів Мукачева у лікарських засобах згідно плану кошторисних призначень передбачено 11 млн. 980 тис, - про це повідомила заступник начальника відділу охорони здоров’я міськвиконкому Ольга Гудачок. За її словами станом на сьогоднішній день  проведено 19 процедур закупівель  на загальну суму 9 млн. 762 тис.

Згідно кошторису бюджетних призначень на 2016 рік  для забезпечення  діяльності  Мукачівської ЦРЛ передбачено 80 млн. 214 тис. гривень, з них кошти державної субвенції 54 млн. 986 тис. , субвенція районного бюджету для забезпечення наданих послуг у зв`язку з обслуговуванням жителів Мукачівського району становить 26 млн. вузлова  лікарня-769 тис.  При цьому фонд оплати праці становить 53 млн. 257 тис. , що становить 66 % від загального обсягу фінансування.

Для забезпечення харчування пацієнтів передбачено 3 млн. Вартість харчування на добу для одного пацієнта 20,5 грн..

Окрім того, цьогоріч коштом місцевого передбачено фінансування програм:

1)Програма розвитку та вдосконалення нефрологічної служби (гемодіаліз) сума кошторису на 2016 рік складає 700 тис.
2) Програма допомоги хворим на фенілкетонурію з сумою кошторису 250 тис.
3)Програма безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного  лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань складає згідно кошторису 1, 5 млн.
4)Програма забезпечення медикаментами ветеранів війн та виробами медичного призначення пільгової категорії населення 2 млн.
5)Програма медикаментозного забезпечення осіб з трансплантованими органами сума кошторису складає 1,5 млн.
6) Програма реабілітації інвалідів на суму 42 5тис.
7) Програма цукровий і нецукровий діабет з загальним обсягом фінансування 1 млн.
8)Програма боротьби з онкологічними захворюваннями з загальним обсягом фінансування 1 млн.

Коментарі

Р
роза

Для того щоб зачитати голу статистику двох освіт не потрібно. Це не заслуга цих трьох , що там сидять і впарюють людям мозги. Краще зробіть статист. Про смертність. Бо ліки маєте , а лікувати не знаєте.

О
особа

ОЛЬГА-МОЛОДА ПЕРСПЕКТИВНА РОЗУМНА З ДВОМА ВИЩИМИ ОСВІТАМИ ЖІНКАЮ.ВОНА ПОВИННА БУТИ МЕНЕДЖЕРОМ А НЕ ЛІКАРЕМ.АБСОЛЮТНО НАЛЕЖИТЬ ЗАЙМАНІЙ ПОСАДІ

H
hooly

Почався дерибан.

М
Мім

А чо симпатична і єдина што у відділі щось робить...

А
Аля

Ахаха та дурнеша гудачиха запхалася у міськвиконком??? Має медичну освіту шо робить замом? Красавіца із накладним волоссям

В
вфцв

А фото то фото тіпа дівки ? Для чого писати в заголовку фото?

Читайте також